FEM3 CAFÉ
Így lehet a pompomokat egyszerűen szőnyegre fűzni

Molnár Gina kreatív blogger a pompomok egy részét felfűzte a szőnyegre, Berki Krisztián pedig a megkötésükből vette ki a részét.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   fem3café   kreatív   kreatív blogger   pompom   pompon   szőnyeg   tv2 live

2018. február 2. 11:05Kapcsolódó anyagok
Stohl Luca is kipróbálta a pompom készítést
Molnár Gina kreatív blogger a FEM3 Caféban mutatta meg a pompom készítés fortélyait. Kiderült, hogy az a legjobb, ha műanyag sablont használunk hozzá, és fontos, hogy türelmesek legyünk, mert ez időigényes folyamat.
tovább
A kreativitás kulcsa a nyitottságban és a kíváncsiságban rejlik
Milyen ismérvei vannak a kreatív embereknek? A FEM3 Café műsorvezetői erről kérdezték Remete Tibort, a Highlights of Hungary alapítóját, aki a beszélgetés alatt elárulta, milyen tulajdonságokra van szükség a sikerhez, valamint mesélt arról is, hogy milyen egyedülálló tevékenységet folytat cége a hazai kreatív iparban.
tovább
Csináld magad: Így készíts szappant házilag!
Koós Ágnes szappankészítő vezette be a FEM3 Café nézőit a biztonságos otthoni szappankészítés rejtelmeibe. Nézd meg, mi kell a házi tisztálkodó szer elkészítéséhez!
tovább
Kreatív: Ezekkel a könnyen elkészíthető játékokkal az egész...
Gálik Csilla óvodapedagógus és két tüneményes gyerkőc otthon is egyszerűen elkészíthető, kreatív játékokkal érkeztek a FEM3 Café stúdiójába. A beszélgetés alatt a nézők megismerkedhettek néhány ötletes, saját kezűleg készített játékkal, valamint az is kiderült, milyen költséghatékony ötletekkel lehet fejleszteni a gyerekek készségeit!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS