FEM3 CAFÉ
Gergely Róbert: ˝A színpad és a szerepek tartják karban az embert˝

Nemrég ünnepelte 60. születésnapját Gergely Róbert, aki a FEM3 Caféban fiatalságának titkáról is mesélt. Elárulta, a haját ugyan festi, de egyébként semmilyen arckrémet nem használ, szerinte a színpad tartja őt karban. A színész elmondta, nem szeret pihenni, igazi sztahanovistának tartja magát, ami a környezete számára is elviselhetetlen olykor.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   gergely róbert   színész   születésnap   tv2 live

2018. február 1. 11:00Kapcsolódó anyagok
Gergely Robi specialitása: Isten indonéz csirke
Ínycsiklandó ételt készített a FEM3 Café konyhájában a színész. Neked is ki kell próbálnod otthon ezt a könnyen elkészíthető, különleges finomságot!
tovább
Gergely Róbert elárulta, ki főz otthon karácsonykor
A színész elmondta, hogy az egyetem alatt kezdett el ismerkedni a főzés fortélyaival, és mára jó néhány ételt el tud készíteni. A karácsonyi készülődéseket azonban másra bízza, mert van a családban valaki, aki nagyon jól tud sütni-főzni... Nézd meg a videót és tudd meg, ki szokta elkészíteni náluk az ünnepi menüt!
tovább
Gergely Róbert ilyen módszerrel tanította meg a fiának...
A családi kasszának a kezelésével kapcsolatban a FEM3 Café vendégei Kaszás Géza és Gergely Róbert voltak. Kaszás Géza elárulta, hogy ő hajlamos a túlköltekezésre, ezért náluk ezt a terhet a felesége vállalta magára, aki nagyon precíz az ügyben. Gergely Robiéknál más a helyzet, az ő családjukban a színművész kezeli a pénzüket. A beszélgetés során természetesen szóba került a zsebpénz-kérdés és az is, hogy ők gyerekként hogyan gyűjtögettek.
tovább
Gergely Róberték elárulták, miért vártak ennyit a házassággal
Gergely Róbert és párja, Némedi-Varga Tímea már 10 éve egy párt alkotnak, de csak 3 éve házasodtak össze. A színésznő szerint azért jó, hogy ennyit vártak, mert így a házasságkötéskor pontosan tudták, hogy kivel állnak szemben, és több nehézséget is megéltek már addigra együtt. A pár elárulta, hogy természetesen néha ők is majdnem megölik egymást, és arról is meséltek, hogy miket tartanak fontosnak egy kapcsolatban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS