FEM3 CAFÉ
Így készülnek a Sztárban Sztár +1 kicsi ötletes jelmezei

Kiss Márk stylist megmutatott néhány emlékezetes Sztárban Sztáros és Sztárban Sztár +1 kicsis ruhadarabot a FEM3 Caféban. A stylist elárulta, hogy hatalmas munka előzi meg az összes adást, általában heti 7 napot dolgoznak a ruhákon, a beszélgetés végén pedig ajánlott is egy zakót Berki Krisztiánnak.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   jelmez   kiss márk   ruha   stylist   sztárban sztár meg 1 kicsi   tv2 live

2018. január 31. 11:34Kapcsolódó anyagok
Nagy Réka igazi hercegnő lett! Egyszerűen követheted a példáját
Majoros Zsuzsa varrónő megmutatta a villámgyorsan elkészülő farsangi tütüt, ami Nagy Rékának annyira tetszett, hogy azonnal felpróbálta, és a nap további részében így vezetett műsort. Czető Roland sem maradt ki a mókából, szintén felpróbált egy jelmezt.
tovább
Ne boltban vedd a farsangi jelmezt! Íme pár tipp, hogyan készítsd...
Majoros Zsuzsa varrónő néhány olyan farsangijelmez-ötletet mutatott be, amit kezdő és középhaladó varrótudással rendelkező szülők is könnyedén el tudnak készíteni. Az ötletes jelmezek Czető Rolandot is megfogták, fel is próbálta az egyiket.
tovább
Sztárban Sztár +1 kicsi: Színházban is sikeres Zöldi Lara
Kocsis Tibi és Zöldi Lara lettek a Sztárban Sztár +1 kicsi 8. élő show-jának heti győztesei. Lara a FEM3 Caféban arról mesélt, hogy Tibi nagyon jófej, rengeteget segít neki, ezért imád vele dolgozni, és azt is elárulta, hogy az Elődöntőben milyen dalt adnak elő.
tovább
Horváth Csenge Fésűs Nellyről: ˝Az összes adást végigzokogja˝
Hevesi Tamás és Horváth Csenge elárulták a FEM3 Caféban, hogy miként készülnek egy-egy produkcióra, és hogy milyen hangulatban telik a közös munka. Kiderült, hogy Csenge a korához képest érett lány, gyakran segít otthon főzni az anyukájának, aki mindenben támogatja őt. A páros mesélt arról is, hogy most vasárnap kinek a bőrébe bújnak a Sztárban Sztár +1 kicsi Elődöntőjében.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS