FEM3 CAFÉ
Berki Krisztián: ˝A lányom mindenek felett, és a legelső az életemben, de …˝

˝…nehogy már egy négyéves gyermek mondja meg nekem, hogy mi lesz a napi program˝ - folytatta a mondatot FEM3 Café műsorvezetője, aki elmondta, hogy számára fontos a következetes nevelés. Krisztián őszintén beszélt saját tapasztalatairól Bogár Zsuzsa pszichológussal, aki részletesen elmondta, hogy mi is az a hercegnő-szindróma, és hogyan lehet tenni ellene.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   berki natasa   fem3café   gyereknevelés   hercegnő   nevelés   pszichológia   pszichológus   tv2 live

2018. január 31. 10:28Kapcsolódó anyagok
Nagy Réka igazi hercegnő lett! Egyszerűen követheted a példáját
Majoros Zsuzsa varrónő megmutatta a villámgyorsan elkészülő farsangi tütüt, ami Nagy Rékának annyira tetszett, hogy azonnal felpróbálta, és a nap további részében így vezetett műsort. Czető Roland sem maradt ki a mókából, szintén felpróbált egy jelmezt.
tovább
Gönczi Gábor büszkén mesélt arról, hogyan változott meg élete...
A Tények műsorvezetője élete legszebb időszakát éli azóta, hogy kisfia megszületett. Gönczi Gábor a FEM3 Caféban engedett bepillantást harmonikus családi életébe, valamint mesélt arról is, miben változott meg élete azóta, hogy édesapa lett. Gábor a beszélgetés alatt elárulta, tervezik-e az esküvőt párjával, Ildivel, sőt a nézők egy elképesztően aranyos videót is láthattak a 14 hónapos Áronról!
tovább
Lotfi Begi a feleségéről: ˝Más nevelési elveket követünk˝
A FEM3 Café vendégei a Compact Disco tagjai, Lotfi Begi és Walkó Csaba voltak, akik az apaság örömeiről meséltek. A fiúk elárulták, hogy engedékenyek-e vagy szigorúak, és az is kiderült, hogy miért szelték át a fővárost macskás jelmezben, sőt! Még a hamarosan megjelenő lemezükről is beszéltek.
tovább
Berki Krisztián: Saját magamban sem fogalmazódott meg, hogy mit...
A szakítás, válás utáni újrakezdés témájával kapcsolatban Soós Viktória társkereső coach volt a FEM3 Café vendége. Elárulta, hogy először a két fél közös identitását kell szétbontani, majd újra kell építeniük önmagukat. Berki Krisztián mesélt a párválasztási nehézségeiről, majd arra is választ kapott, hogy mit kell figyelembe vennie az embernek akkor, ha már szeretné bemutatni a gyermekét az új szerelmének.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS