FEM3 CAFÉ
Kávé helyett jóga? Rácz Gigi napindító gyakorlataival könnyen indulhat a reggel!

Rácz Gigi jógaoktató a FEM3 Caféban mutatott néhány energetizáló jógapózt, melyek segítségével sokkal könnyebben indulhatnak a reggelek. A beszélgetés alatt kiderült, milyen jótékony hatásai vannak a napindító ászanáknak, valamint az is, mire kell odafigyelni a gyakorlatok során.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   jóga   jógaoktató   rácz gigi   tv2 live

2018. január 30. 11:03Kapcsolódó anyagok
Tudtad? A női jógával érzelmileg és fizikailag is...
Kovalik Orsolya jógaoktató és kolléganője, Gyöngyvér érkezett a FEM3 Café stúdiójába, ahol női jóga jótékony hatásairól meséltek a műsorvezetőknek. A beszélgetés alatt bemutatott gyakorlatok kiválóan hatnak a női szervekre, de hogy milyen élethelyzetek során segíthetnek leginkább, az kiderül a videóból!
tovább
Pártos Csilla őszintén beszélt autoimmun betegségéről és...
˝Ha nem lettem volna beteg, nem kerültem volna közel a jógához˝ - emlékezett vissza Pártos Csilla arra az időszakra, amikor autoimmun betegséggel küzdött. A művésznő Joshi Bharattal beszélgetett a FEM3 Café adásában - elmondta, hogy gyenge nőnek érzi magát, noha a betegség megerősítette őt.
tovább
Már édesanyja pocakjában is jógázott Noel, a 8 hónapos ˝mini Mikulás˝
Kántor Tamás oktató tanítványaival, valamint egy 8 hónapos csöppséggel, Noellel érkezett a FEM3 Café stúdiójába, hogy a gyerekjóga jótékony hatásáról beszéljen. Tamás mesélt a baba-mama órákról, elárulta, miben tud a mozgásforma leginkább segíteni a gyerekek életében, a beszélgetés végére pedig a Mikulás is megérkezett, hogy meglepje az ifjú jógázókat.
tovább
Sugár Bertalan ˝Bery˝ szerint a jóga túlmutat a fizikai...
A FEM3 Café vendége Sugár Bertalan ˝Bery˝ volt, aki a jóga alapjairól, valamint a test, az elme és a lélek egyesítéséről fejtette ki a véleményét. Meglátása szerint a mozgásforma az élet számos területére kihat, elmondta, ő már el sem tudná képzelni nélküle a mindennapjait. A beszélgetés során az is kiderült, mi a kapcsolat Stohl Luca lábtartása és a ˝tehénarc póz˝ között.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS