FEM3 CAFÉ
˝Semmi sem lehetetlen˝– 120 kg-t fogyna a 25 éves férfi

Szekeres Gábor 220 kilogrammosan döntött az életmódváltás mellett. A férfi a FEM3 Caféban mesélt elhízásának okairól, de arról is, miért kezdett el edzeni. Gábor fél év alatt 60 kilótól szabadult meg, a célja azonban ennél jóval több…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: életmód   fem3café   fogyás   túlsúly   tv2 live

2018. január 30. 10:02Kapcsolódó anyagok
Erre fontos ügyelni a kismamáknak a táplálkozási napló vezetésekor
A FEM3 Café vendége Antal Emese dietetikus volt, aki elárulta, mit fontos szem előtt tartani a terhesség alatti édességfogyasztással kapcsolatban, továbbá arról is szót ejtett, hogyan és miért érdemes táplálkozási naplót vezetni a várandós kismamák esetében.
tovább
Az átlagos napi kalóriabevitelt csupán ennyivel ajánlott...
A terhes kismamák általában sokszorosan odafigyelnek magukra, hiszen az ő állapotuk komoly hatással lehet a baba egészségére is. A FEM3 Café vendége Antal Emese dietetikus volt, aki a kismamák vitaminszükségletéről és étrendjéről árult el hasznos információkat. A beszélgetés során arra is fény derült, mire kell különösen odafigyelni az egyes fogások elkészítésénél.
tovább
˝Alultáplált˝ túlsúlyosok, avagy az egyoldalú táplálkozás veszélye
Sokan nem is gondolnák, hogy egy elhízott ember is lehet bizonyos értelemben alultáplált. A téma kapcsán Dr. Beró Mariann gasztroenterológus volt a FEM3 Café vendége, aki az egyoldalú táplálkozás veszélyeire hívta fel a nézők figyelmét, továbbá arról is beszélt, hogy miért fontos a tudatos tápanyagbevitel már gyerekkorban.  
tovább
Mit tegyünk, ha túlsúllyal küzdünk?
A túlsúly és a zsíros bőr sok esetben hormonproblémákat jeleznek. Dr. Koppány Viktória elárulta, a hirtelen fogyás is lehet betegségnek a jele. Testsúlyingadozás esetén érdemes szakemberhez fordulni. Magyarországon népbetegségnek számít a túlsúly és a cukorbetegség. Ezekkel együtt lehet élni, de fontos a megfelelő táplálkozás és a rendszeres testmozgás.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS