FEM3 CAFÉ
Külön figyelmet kell szentelni a törzs izomzatainak erősítésére

Percze Tímea személyi edző a core izomzat fontosságáról beszélt a FEM3 Caféban, hiszen, ha ezt elhanyagolják az emberek vagy ülő munkát végeznek, akkor derékfájdalmak jelentkezhetnek náluk. Tímeáék megmutattak néhány kezdő és haladó gyakorlatot, amiket lassan, az adott izomcsoportra koncentrálva kell elvégezni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café   gyakorlat   hasizom   izom   mozgás   személyi edző   törzs   tv2 live

2018. január 29. 11:20Kapcsolódó anyagok
Mádai Vivien elpirult a kidolgozott férfitestek látványától
Stohl Luca, Kulcsár Edina, Mádai Vivi és Ordasi Zsolt stylist a strand legjobb pasijait pontozták. A fiúk természetesen sokat edzenek és odafigyelnek az étkezésükre, ami meg is látszik a tökéletesen kidolgozott izmaikon. Edina a bemutató után elárulta, hogy miért pontozott a többiekhez képest kicsit szigorúan, Luca pedig viccesen megjegyezte, hogy számára Kadlecsek Krisztián teste a tökéletes.
tovább
Ábel Anita gyakran a jógaórán világosodik meg
A bikram jóga jótékony hatásairól Ábel Anita, Kammerer Zoltán, olimpiai bajnok kajakozó és Várkonyi Edit, jógaoktató meséltek. Anita elárulta, hogy ő már régóta jógázott, de mindig érezte, hogy hiányzik valami, ezért három évvel ezelőtt kipróbálta a bikram jógát, amit először nagyon keménynek érzett, de hat hónap elteltével már ő is haladó szintet ért el. Ez a jógafajta egy 90 perces gyakorlatsorozat 40 fokban, ami nagyon jót tesz az izomzatnak, rendbe teszi az ízületeket, és kifejezetten ajánlott azoknak, akik sokat stresszelnek.
tovább
Edzésmódszer a derékfájás megelőzésére
Mik azok a core izmok és miért fontos ennek az izomzatnak az erősítése? Tánczos Lilla személyi edző ezt is elárulta a FEM3 Caféban, ahol néhány gyakorlatot is prezentált.
tovább
Íme néhány hasznos szülés utáni tornagyakorlat
A várandósság ideje alatt sok kismamánál sérül az egyenes hasizom, eltávolodik egymástól a hasizom találkozási pontjánál. Ez nem csupán esztétikai problémát jelent, hanem egyéb gondokat is okozhat. A FEM3 Café vendégei Percze Tímea, személyi edző, illetve Szabó Nelly voltak. 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS