FEM3 CAFÉ
Juhász Árpád: A légköri katasztrófák sűrűsödése a globális felmelegedésnek köszönhető

A legendás geológus, Juhász Árpád a FEM3 Caféban mesélt arról, miért történik egyre több természeti katasztrófa napjainkban. A szakember szerint a pusztító hurrikánok és tájfunok gyakorisága leginkább a globális felmelegedés köszönhető, a beszélgetés alatt pedig az is kiderült, mi lehet az oka a szokatlanul hideg időjárásnak Amerikában…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: Dr. Juhász Árpád   fem3café   geológus   globális felmelegedés   természet   tv2 live

2018. január 29. 9:38Kapcsolódó anyagok
Nem kell jeges árvíztől tartani Magyarországon
1963-ban fagyott be teljesen a Duna, a jégtörő hajókkal azonban 2017-ben már elkerülhető a jégtáblák miatti áradás. Dr. Juhász Árpád, geológus a korábbi századok emlékezetes teleiről és a zajlással kapcsolatos élményeiről számolt be a FEM3 Café műsorában.
tovább
Juhász Árpád szerint spórolós létformára kellene átállnunk
Dr. Juhász Árpád geológus szerint sok apróságot tehetünk a Földünkért, alapvetően egy spórolósabb létformára kellene beállnunk. Ő legtöbb lehetőséget a gyerekekben látja…
tovább
Dr. Juhász Árpád életének legnagyobb lelki traumája...
Árpi bácsinak a cserkész évek meghatározó szerepet játszottak életében, kiskorában orgonázni tanult és nyolc évig klasszikus zongorázott. A zenei pálya is közel állt hozzá, de élete egyik nagy traumája miatt nem lett zongorista.
tovább
Dr. Juhász Árpád: ˝Kibírhatatlan férj voltam˝
Dr. Juhász Árpád geológus életműdíjat kapott. A FEM3 Café stúdiójában beszélt az oda vezető útról, világjáró élményeiről és a magánéletéről is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS