FEM3 CAFÉ
Külföldi karrierbe kezd Lola! Hosszú ideig nem jön haza

Az énekesnő egy nemzetközi musicalben kapott szerepet, ahol egy dívát alakít majd. Lola elmondta: élvezi, hogy végre nem gyerekszerepre hívták őt. Kuala Lumpurban és Szingapúrban is fellépnek majd, így elképzelhető, hogy lesz olyan időszak, amikor egy hónapig nem is utazik Magyarországra. Az énekesnő beszélt a szakításáról, és arról, hogy milyen férfival tudna egy párt alkotni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: énekesnő   fem3café   karrier   lola   musical   tv2 live

2018. január 25. 11:00Kapcsolódó anyagok
Lola a szakításáról: Nagyon jó, hogy visszakapod magad
Az énekesnő a karácsonyt a családjával tölti, a nővérével készítik majd el az ünnepi desszerteket. Lola elmondta, hogy rengeteg mindent csinál, és élvezi, hogy most csak magára koncentrálhat - a jelenlegi életéről ezt nyilatkozta: ˝ilyen jó még sose´ volt˝.
tovább
Szexi: Lola tűsarkúban csábította el a párját?
Az énekesnő szerint fel tudja dobni a párkapcsolatot, ha a nő néha tűsarkúban lepi meg otthon a szerelmét. Egy egészen személyes példát hozott fel érvként...
tovább
˝Pamela idegbajos lett, Lola meg bizsereg...˝
...Várkonyi Andi így foglalta össze Gaál Viktor pszichológiai játékának a tanulságát. De hogy mi is váltotta ki ezeket a heves érzelmeket a Micsoda nőkből? A videóból kiderül!
tovább
Hódi Pamela kiakadt a buta, műszempillás, póthajas lányokra
Zima Ádám és Lola elárulták, volt már olyan partnerük, akit nem az eszéért szerettek... Hódi Pamela ennek kapcsán megkérdezte a modelltől, mit tapasztal, buta-e a fiatal nők többsége, ő ugyanis úgy látja, a mai lányok nem tudnak főzni, takarítani, csak a póthaj meg a műszempilla érdekli őket.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS