FEM3 CAFÉ
Ezzel az új módszerrel akár 2 hónap alatt eltüntetheted a tokát!

Jelentősen egyszerűsödött a toka elleni küzdelem, hiszen egy újfajta, epesavat tartalmazó injekciós kezelésnek köszönhetően akár egészen rövid idő alatt eltüntethető a sokakat zavaró probléma. A témában Dr. Papp Ildikó bőrgyógyász, kozmetológus volt a FEM3 Café vendége, aki többek között mesélt az eljárásról, valamint annak hatékonyságáról is.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bőrgyógyász   fem3café   fem3café_szakértő   kozmetológus   szépészeti beavatkozás   toka   tv2 live

2018. január 25. 10:01Kapcsolódó anyagok
A striák eltüntetésére is alkalmas a hámlasztás?
Dr. Bognár Péter bőrgyógyász, kozmetológus elmondta, a hámlasztás folyamata teljesen biztonságos, és a bőr többszöri kezelés után sem vékonyodik el. A beszélgetés során kiderült, a striák ellen is hatásos-e az eljárás, továbbá, hogy az év melyik felében ajánlott alkalmazni ezt.
tovább
Meg lehet akadályozni a pigmentfoltok kialakulását?
Rengeteg oka lehet a pigmentfoltok kialakulásának, például a kor előrehaladtával a kézfejen gyakori a megjelenésük. Dr. Bognár Péter bőrgyógyász elmondta, hogy különböző kozmetikumok a napfény hatására képesek pigmentfoltokat előidézni. Hogy mit lehet tenni ellene, az a videóból kiderül!
tovább
Így ismerhetők fel a veszélyes anyajegyek
A legtöbb anyajegy jóindulatú, azonban egyes esetekben ezek rákos elváltozásokká is fajulhatnak. Dr. Csernus Krisztina bőrgyógyász elmondása szerint egy évben egyszer, különösen nyár után érdemes ellátogatni bőrgyógyászhoz. Megjegyezte, ha valaki bizonytalan egy növedékkel kapcsolatban, forduljon orvoshoz, hiszen jobb az elővigyázatosság az esetleges megbetegedésekkel szemben.
tovább
Élő adásban jött zavarba szeplői miatt Nagy Réka!
A szeplő természetes fokozott pigmentációnak számít, kialakulásának belső okai lehetnek. Fokozott érzékenységre, a magabiztosság hiányára utal, s inkább a nőkre jellemző – mondta el a FEM3 Caféban Dr. Házi Edina. Berki Krisztián mosolyogva megjegyezte, hogy ezek a tulajdonságok egyértelműen igazak Nagy Rékára is…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS