FEM3 CAFÉ
Szarvas hátszín rakott zellerrel a Séfek séfe győztesétől

Tatai Robi nagyszerű ételt készített a konyhában. Ha kíváncsi vagy, hogyan készült a tökéletes szarvas hátszín, akkor nézd meg a videót!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_konyha   séfek séfe   Tatai Robi   tv2 live

2018. január 24. 11:35Kapcsolódó anyagok
Tatai Robi elárulta, mennyire nyitott más kultúrák ételeinek...

A Séfek séfe tavalyi győztese a FEM3 Caféban árulta el, mi történt vele a verseny óta. Többek között elmesélte, hogy kiadta első könyvét, melyben elmondása szerint csak magyaros receptek találhatóak, ezt követően a műsorvezetők arról kérdezték, hogy mennyire nyitott más kultúrák ételeinek elkészítésére...

tovább
Vomberg Frigyes elárulta, számára milyen az ideális Séfek séfe...
A FEM3 Café vendége Vomberg Frigyes volt, aki a Michelin-csillagos éttermeken kívül a Séfek séfe műsorról is beszélt. Vomberg elárulta, ő kit tart ideális jelentkezőnek. Ha magadra ismertél, akkor a lehetőség számodra is adott, hiszen a TV2 gasztro-tehetségkutatója újabb versenyzőket vár a tv2.hu/sefeksefe weboldalon.
tovább
Puttanesca és amatriciana spagetti a Séfek séfe egykori versenyzőjétől
Christian Zancetta puttanesca és amatricana spagettit készített a műsorban, amiket természetesen a műsorvezetők is imádtak. Próbáld meg elkészíteni otthon Te is ezeket a szuper tradicionális olasz ételeket!
tovább
Fantasztikus olasz spagetti ebédre: Lesd el Christian Zanchetta...
Biztos, hogy Te is rajongsz az olasz konyháért, hiszen telis-tele van finomabbnál finomabb ételekkel. A FEM3 Café konyhájába a Séfek séfe egykori versenyzője, Christian Zanchetta két tradicionális olasz receptet készített el.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS