FEM3 CAFÉ
Erre fontos ügyelni a kismamáknak a táplálkozási napló vezetésekor

A FEM3 Café vendége Antal Emese dietetikus volt, aki elárulta, mit fontos szem előtt tartani a terhesség alatti édességfogyasztással kapcsolatban, továbbá arról is szót ejtett, hogyan és miért érdemes táplálkozási naplót vezetni a várandós kismamák esetében.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: egészség   életmód   étkezés   fem3café   fem3café_szakértő   kismama   táplálkozás   terhes   terhesség   tv2 live   várandós   várandósság

2018. január 23. 11:02Kapcsolódó anyagok
Az átlagos napi kalóriabevitelt csupán ennyivel ajánlott...
A terhes kismamák általában sokszorosan odafigyelnek magukra, hiszen az ő állapotuk komoly hatással lehet a baba egészségére is. A FEM3 Café vendége Antal Emese dietetikus volt, aki a kismamák vitaminszükségletéről és étrendjéről árult el hasznos információkat. A beszélgetés során arra is fény derült, mire kell különösen odafigyelni az egyes fogások elkészítésénél.
tovább
Ebben segíthet a hipnózis a szülés során!
Egy magazin információi szerint a harmadik gyermekével várandós Katalin hercegné az előzőektől eltérően hipnózis segítségével szeretne szülni. A FEM3 Café vendége a témában Kuharcsik Réka hipnoszülés oktató volt. Fény derült rá, milyen pozitív előnyei lehetnek, ha valaki ilyen módon kíván életet adni a gyermekének, valamint arról is szó esett, mennyire népszerű a módszer a nők körében manapság...
tovább
Elsírta magát Farkasházi Réka kislánya, amikor megtudta, hogy...
Farkasházi Rékának nem telt eseménytelenül a 2017-es év, sőt az egyik legsikeresebbnek mondja, hiszen a számos szakmai siker mellett, ismét anyai örömök elé néz. Az előző két terhességnél, mint elárulta, nem adatott meg számára, hogy a munkáltatói örömmel fogadják a hírt, és mindenben támogassák. Most azonban tárt karokkal várják vissza a színházba. Arról is beszélt, hogy szerinte nincs is annál fontosabb dolog a világon, mint gyerekekkel foglalkozni.
tovább
Gólyahír: Balássy Betty és Varga Feri már a nevét is tudja...
Hatalmas meglepetés érte Balássy Betty-t és Varga Ferit amikor kiderült, hogy hamarosan újabb taggal bővül családjuk. Az énekesnő először nagyon megijedt, mert betegségnek hitte terhességét, csak azután hitte el, hogy újra babát vár, miután az orvosok is megerősítették ebben. A FEM3 Caféban a pár elárulta, milyen nevet szeretnének adni harmadik gyermeküknek, és azt is, hogyan töltik majd a karácsonyt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS