FEM3 CAFÉ
A TV2 Akadémia műsorvezető szakának két közönségdíjasa elárulta, hogyan készültek az interjúkra

A TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatói január 12-én, a FEM3 Café élő műsorában mutatkoztak be vizsgariportjaikkal a tévénézőknek. Az izgalmas beszélgetések felkerültek a produkció hivatalos honlapjára és Facebook-oldalára is. A videók megtekintése és a szerzett like-ok alapján ketten nyerték el a Közönségdíjat. Makkai Adrienn az „Élet autistaként: Nem minden esetben igazak a sztereotípiák” című riportjával (like) és Molnár Anna „Mesekör változtatta meg a 9 évig raboskodó férfi életét” című beszélgetésével (megtekintés). Gratulálunk a győzteseknek és további sok sikert kívánunk pályájukon!

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   tv2 akadémia   TV2 Akadémia vizsga 2018   tv2 live

2018. január 18. 11:01Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS