FEM3 CAFÉ
Czető Roland az eszméletlenül csinos Geszler Dorottyával pilatesezett

Geszler Dorottya elárulta, hogy újévkor sokan tesznek fogadalmat az életmódváltással kapcsolatban, de az lenne a jó, ha ezek nem hirtelen fellángolások lennének. Éppen ezért olyan életformát érdemes kialakítani, amivel meg lehet ezt valósítani és hosszabb távon is tud működni. A FEM3 Caféban Dorottya mutatott is néhány pilates gyakorlatot.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: czető roland   egészséges életmód   életmód   életmódváltás   fem3café   geszler dorottya   mozgás   pilates   sport   tv2 live   újév

2018. január 15. 11:16Kapcsolódó anyagok
Isteni pácolt lazac körtével Geszler Dorottyától
Amennyiben szeretnéd, hogy az ünnepi asztalra egy igazi különlegesség is felkerüljön, akkor lesd el Geszler Dorottya tuti receptjét. Nem csak egészséges, hanem elképesztően finom is, és biztos, hogy az egész család imádni fogja. Nézd meg a videót, amiből kiderítheted, hogyan készül a tökéletes pácolt lazac körtével! 
tovább
Geszler Dorottya elárulta boldogságának titkát
Dorottya szerint a belső béke, a nyugalom, valamint az önismeret is rendkívül fontos lehet az emberek életében. Elmondta, nem figyel oda betegesen önmagára, szereti sokszor lazán venni a dolgokat. A beszélgetés során az is kiderült, hogy milyen mozgásforma segít neki bombaformában maradni.
tovább
Így viselkedtek Geszler Dorottyával a spanyol férfiak
Geszler Dorottya és a 22 éves lánya nemrég kettesben nyaraltak Mallorcán. Néhány éve ugyanoda járnak vissza, mert imádják, hogy különböző partszakaszokat, öblöket fedezhetnek fel, és hogy már vannak kedvenc helyeik, éttermeik. Dorottya elárulta, hogy mindig nyaralás közben döbben rá, hogy kevés az egy hét a pihenésre, és arról is mesélt, hogy volt már arra példa, hogy elmentek együtt bulizni a lányával.
tovább
Geszler Dorottya egy fesztiválra szervezte a lánya szülinapját
Már javában tart a fesztiválszezon. Geszler Dorottya elárulta, mit szeret viselni ilyen rendezvényeken, és azt is elmesélte, a lánya 19. születésnapi meglepetését az egyik legnagyobb fesztiválra szervezte. Ágoston Bettina stylist pedig tippeket adott trendi fesztiválszettekhez.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS