FEM3 CAFÉ
A különköltözés után újra összejött feleségével O.G. Duck

A Hip Hop Boyz egykori énekese, Kalocsai Krisztián jelenleg testépítőként dolgozik, de fellépni is jár egy playback-műsorral. A magánéletével kapcsolatban elárulta, hogy épp egy gödörből lábalnak ki a feleségével: fél évig külön voltak, de eljött az idő az újrakezdéshez. Arról is beszélt, mi vezetett ahhoz, hogy újra egy pár legyenek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   házasság   hip hop boyz   Kalocsai Krisztián   tv2 live   válás

2018. január 15. 10:57Kapcsolódó anyagok
Antal Timi szűk körben, meghitt szertartáson mondta ki a...
Az énekesnő és párja, Demko Gergő a FEM3 Caféban meséltek nemrég megtartott polgári esküvőjükről, valamint az azt megelőző különleges lánykérésről. A szerelmesek jövőre a templomi esküvőt is megtartják majd, így a beszélgetés alatt az is kiderült, hogyan állnak az előkészületekkel, és tervezik-e már a gyermekvállalást…
tovább
Pál Dénes úgy érzi, hogy kislánya lesz
Az énekes a FEM3 Caféban elmondta, hogy sok munkával telik a decemberi hónapja, de karácsonykor már csak a családjával törődik. Egyelőre úgy tűnik, hogy a párjával a szentestét nem töltik együtt, de 25-én vagy 26-án meglátogatják egymás családját. A műsorvezetők arra is kíváncsiak voltak, hogy az énekes készen áll-e már az apaszerepre, aki elárulta, hogy hisz a házasságban, és egy kis karácsonyi ajándékkal is meglepte a nézőket.
tovább
Béres Alexandra házasságát próbára tette a hét évig tartó babaprojekt
A kétgyermekes fitneszedző idén ünnepelte 21. házassági évfordulóját. Béres Alexandra őszintén beszélt arról a hét évig tartó küzdelmes időszakról, amikor férjével a gyermekáldásra vártak. Elárulta, hogy egy percig sem érezte, hogy mással folytatná tovább, és szerinte az az életszakasz még jobban összekovácsolta őket. Alexandra emellett mesélt a házasságukról, a gyereknevelésről és a DVD- lemezeiről is.
tovább
A Hip Hop Boyz tagja szerint a főzést és a zenélést is...
A FEM3 Café konyhájában Kalocsai Krisztián készített egy különleges csirkehúsos ételt a műsorvezetők segítségével. Krisztián az előkészületek közben elárulta, hogy miért kezdett el főzni a zenélés mellett, amihez hozzátette, hogy szerinte mindkettőt szenvedéllyel kell csinálni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS