FEM3 CAFÉ
Berki Krisztián: Saját magamban sem fogalmazódott meg, hogy mit akarhatok egy párkapcsolattól

A szakítás, válás utáni újrakezdés témájával kapcsolatban Soós Viktória társkereső coach volt a FEM3 Café vendége. Elárulta, hogy először a két fél közös identitását kell szétbontani, majd újra kell építeniük önmagukat. Berki Krisztián mesélt a párválasztási nehézségeiről, majd arra is választ kapott, hogy mit kell figyelembe vennie az embernek akkor, ha már szeretné bemutatni a gyermekét az új szerelmének.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   coach   fem3café   gyerekek   párválasztás   szakítás   szerelem   társkeresés   társkereső   tv2 live   válás

2018. január 11. 10:59Kapcsolódó anyagok
Berki Megyeri Csilla szemébe mondta, mit gondol a Zsoltival való...
Megyeri Csilla egyelőre a karrierjére szeretne koncentrálni, így a babaprojekt még várat magára. Berki az Ázsia Expressz alatt nagyon jó viszonyba került Zsoltiékkal, élő adásban pedig kifejtette, mit gondol a páros kapcsolatáról.
tovább
Berki Krisztián kipróbálta a hollywoodi sztárok egyik kedvenc...
Világszerte egyre elterjedtebb a sztárok körében is népszerű barre edzés, melyet a FEM3 Café stúdiójában Lóránt-Szemzső Fruzsina mutatott be a nézőknek és a műsorvezetőknek. A beszélgetés során Berki Krisztián is kipróbált néhány gyakorlatot, amikkel a fenék környéki területeket, valamint az alsó hasizmokat lehet leghatékonyabban formálni.
tovább
Szerencsesüti: Tudd meg, milyen bölcsességet rejtett Stohl Luca...
A műsorvezetők élő adásban olvasták fel a bölcsességeket, melyeket a szerencsesütik rejtettek. Természetesen Stohl Luca és Berki Krisztián reagált is az üzenetekre. Ezt neked is látnod kell!
tovább
Hol érdemes ismerkedni ötven felett?
Egy válás után sokan újra ismerkednének. Hogy hol érdemes a boldogságot keresni ötven felett, arra Sóos Viktória társkereső coach mesélt a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS