FEM3 CAFÉ
Bárdosi Ildi gyermekeinek az életében a cumizás és az ujjszopás sem játszik fontos szerepet

Sok kérdés merülhet fel a szülőkben az ujjszopás, valamint a cumizás témakörével kapcsolatban. A FEM3 Café vendégei Bárdosi Ildi és gyermeke, Maja, valamint Dr. Bérczes Rita gyermekorvos voltak. A beszélgetés során kiderült, mikor okozhat problémát az ujjszopás megléte, Ildi pedig azt is elárulta, miért nem cumipárti…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bárdosi ildikó   cumi   cumizás   fem3café   fem3café_szakértő   gyermek   gyermekkor   gyermeknevelés   gyermekorvos   kisgyermek   tv2 live   ujjszopás

2018. január 10. 9:47Kapcsolódó anyagok
Kiderült, mennyiben befolyásolhatja az apás szülés a későbbi...
A FEM3 Café vendége Léder László pszichológus volt. Elárulta, járhat-e különösebb következménnyel, ha a szülők nem az apás szülés mellett döntenek, továbbá arról is szó esett, problémát jelenthet-e a jövőre nézve, ha az apuka nem szívesen végez el olyan feladatokat, mint például a kicsi pelenkázása…
tovább
Dr. Novák Hunor elmondta, mikor indokolt orvoshoz fordulni a lázas...
A FEM3 Café szakértő vendége Dr. Novák Hunor volt. Fény derült rá, mi alapján lehet elkülöníteni a vírusos, illetve a bakteriális fertőzéseket a gyermekek esetében, továbbá, hogy mely tünetek jelezhetik a lázzal kapcsolatos, komolyabb megbetegedéseket.
tovább
A kisgyermekek összehasonlítása téves diagnózishoz vezethet
Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna gyermekorvos, kisgyermek-szülő konzulens kifejtette, nem tanácsos párhuzamot vonni a kicsik problémái között, hiszen akár a temperamentumuk is befolyásolhatja a viselkedésüket. Zsuzsanna továbbá arról is szót ejtett, hogyan hathat a fiatalkorúak jellemfejlődése a szülőkkel való kapcsolatra.
tovább
Így ösztönözheted egyszerűen gyermekedet a tanulásra!
Domján Andrea agykontrolloktató meglátása szerint a fiataloknak kell tudniuk, hogy mit is szeretnének valójában, és úgy gondolja, hogy nem feltétlenül a szülők feladata, hogy bizonyos esetekben ítéletet mondjanak a gyermekükről. Az agykontrolloktató továbbá tippeket is adott, amelyekkel könnyen fel lehet kelteni a gyerkőcök tanulás iránti érdeklődését.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS