FEM3 CAFÉ
A zaklatási botrányok miatt visszafogottabb volt a 75. Golden Globe-gála

Dudás Viktor filmesztéta volt a FEM3 Café vendége, aki a 75. Golden Globe-ról fejtette ki a véleményét. Kiderült, hogy a filmesztéta Seth Meyers-től oldottabb hangulatú műsorvezetést várt, de szerinte a sztárok a fekete ruhákban is jól megoldották, hogy különlegesen nézzenek ki.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: botrány   díjátadó   dudás viktor   fem3café   film   gála   golden globe     ruha   sztár   tv2 live   zaklatás

2018. január 8. 10:04Kapcsolódó anyagok
Még a legkisebb gyerekszereplők is hittek az Oscar-díjban
Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje Oscar-díjat kapott, ennek kapcsán beszéltek a gyerekkórus vezetőjével, Molnár Mónikával. A telefonban elmondta, a gyerekszereplők csak úgy nézhették élőben a díjátadót, hogy megígérték, reggel ugyanúgy bemennek az órákra. A kórusvezető elárulta, a csak szurkolóként jelenlévő gyerekek akarták a legjobban, hogy Oscart kapjon a film.
tovább
Golden Globe: óriási baki a díjátadón
Balázsy Panna, újságíró több kritikát is megfogalmazott az idei díjátadó kapcsán, de leginkább Jimmy Fallon műsorvezetői bukását emelte ki, aki komikusi múltja ellenére sem volt képes rögtönözni. Mindemellett említést tett a Kaliforniai álom című film sikerének titkáról, valamint Meryl Streep beszédéről is.
tovább
Vastag Csaba így jutott be a Golden Globes-ra
Az énekes nem álmodott arról, hogy a díjátadón részt vegyen - szinte az utolsó pillanatban sikerült meghívást kapniuk az eseményre. Barátja, Návai Anikó segítségével volt ott, akinek komoly befolyása van abban, hogy ki akkreditálhatja magát újságíróként a Golden Globes-ra. Hogy milyen világsztárokkal beszélgetett, arról az interjúban beszélt bővebben.
tovább
Vajna Timi a Golden Globe-ra vinné a magyar szépségkirálynőt?
Andy Vajna és Vajna Tímea megvásárolta a Miss Universe magyarországi megszervezésének jogát.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS