FEM3 CAFÉ
Kárpáti Rebeka pánikroham miatt mondta le a programjait karácsony előtt

Az ünnepek előtt úgy érezte a színésznő, hogy egy időre ki kell kapcsolnia – ezt a közönségi oldalán is közölte a rajongóival. Rebeka az esetről elmondta, hogy épp a dugóban ült kiskutyájával, késésben volt, és a telefonja is állandóan csörgött, ami egy kisebb pánikrohamot okozott nála. Hogy mi lett a dolog megoldása, a videóból kiderül!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   karácsony   kárpáti rebeka   pánikroham   tv2 live

2018. január 5. 9:34Kapcsolódó anyagok
A Nagy Ajándék: Kárpáti Rebeka szerény körülmények között...
Tovább folytatódott A Nagy Ajándék, melyben Sütő Enikő ezúttal Kárpáti Rebeka segítségével tette szebbé egy szerény körülmények között élő, héttagú család napját. A látogatás alatt a gyerekek édesanyja elárulta, legnagyobb vágyuk az, hogy befejezhessék aprócska házuk félbehagyott felújítását, Rebeka pedig a közös játék után egy hasznos ajándékcsomaggal is meglepte a családot.
tovább
Kárpáti Rebeka elárulta, mi volt a legdurvább az Ázsia Expresszben
Az Ázsia Expressztől elsőként Kárpáti Rebekának és R. Kárpáti Péternek kellett búcsúznia. A színésznő elmesélte, milyen érzés volt visszanézni a kalandjaikat, mi volt a legdurvább a forgatásban, és édesapja mivel akasztotta ki rendszeresen. Az is kiderült, rá is olyan hatással voltak-e az ázsiai élmények, mint Berki Krisztiánra.
tovább
Kárpáti Rebeka és párja nem beszéltek az első találkozásukon
˝Egész este szinte egymáshoz sem szóltunk˝- idézte fel Kárpáti Rebeka a jelenlegi párjával való megismerkedését a FEM3 Caféban. Az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy nem gondolta volna, hogy az első találkozásuk után lesz köztük valami, ám a fiú másnap felkereste, és elmondta, hogy miért viselkedett távolságtartóan vele. Rebeka továbbá mesélt különleges születésnapjáról, Japánról és Malajziáról is.
tovább
Kárpáti Rebeka a kapcsolatáról: ˝Sok bántást kaptunk, mert ő focista…˝
Az egykori szépségkirálynőre nemrégiben ismét rátalált a szerelem, méghozzá Rebeka szívét egy focistának sikerült meghódítania. A Jóban Rosszban színésznője a FEM3 Caféban elárulta, hogy sok támadás érte őt és kedvesét, mikor felvállalták a kapcsolatukat, és arról is beszélt, hogy pontosan milyen bántásokat kaptak... 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS