FEM3 CAFÉ
Kreatív: Ezekkel a könnyen elkészíthető játékokkal az egész család együtt szórakozhat!

Gálik Csilla óvodapedagógus és két tüneményes gyerkőc otthon is egyszerűen elkészíthető, kreatív játékokkal érkeztek a FEM3 Café stúdiójába. A beszélgetés alatt a nézők megismerkedhettek néhány ötletes, saját kezűleg készített játékkal, valamint az is kiderült, milyen költséghatékony ötletekkel lehet fejleszteni a gyerekek készségeit!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_sk   gyerek   játék   kreatív   tv2 live

2018. január 3. 10:08Kapcsolódó anyagok
Akár otthon is készíthetsz csodás ajándéktáskákat!
A FEM3 Café vendége Brandt Dia kreatív blogger volt, aki rendkívül ötletes csomagolási trükkökről rántotta le a leplet a közelgő ünnepek alkalmával.
tovább
Elképesztően szuper ajándék ötlet transzferálás segítségével
Chémeri Kinga kreatív blogger szuper ajándék ötletet hozott magával, amit akár a csemeték Mikulás zsákjának elkészítéséhez is fel lehet használni. A transzferálás módszerrel a meglepetéseket nem csak egyedivé, hanem igazán személyessé is lehet tenni, amit Kinga meg is mutatott a FEM3 Caféba. Lesd el ezt a remek trükköt!
tovább
Játékfüggő a gyereked? ˝Drákói szigor˝ lehet a megoldás
A FEM3 Caféban Gaál Viktor író és pszichológus válaszolt a nézők kérdéseire az internet és játékfüggőséggel kapcsolatban. Viktor elmondta, hogy a szülő is felelős abban, hogy egy ilyen helyzet alakult ki gyermekénél, és arra is kitért, hogy a probléma megoldásához drasztikus szülői szabályokra van szükség, és a szigor lehet a megoldás.
tovább
Készíts varázslatos madáretetőt tejesdobozból vagy konzervből!
A FEM3 Caféban Chémeri Kinga kreatív blogger készített különleges madáretetőket. Less el néhány ötletet Te is!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS