FEM3 CAFÉ
Baukó Éva kiszállna a tévézésből, ha lenne rá lehetősége?

Éva elmondta, hogy már nagyon vágyik családra és gyerekekre, de egy barátja nemrég elkeserítette, amikor azt mondta neki, hogy soha nem lesz normális párkapcsolata. Úgy érzi, hogy amennyiben találna más lehetőséget, lehet, hogy kivonulna a média világából – azt is elárulta, milyen pályán képzelné el magát.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baukó éva   család   fem3café   karrier   tv2 live

2018. január 2. 11:32Kapcsolódó anyagok
Baukó Éva nemet, Fresh Andi igent mondana Berki Krisztiánra
A férfitípusokról, ideálokról beszélgettek a FEM3 Café műsorvezetői Baukó Évával és Fresh Andival. Éva elárulta, hogy neki az a legfontosabb, hogy egy férfi ápolt, igényes legyen, és több sztár külsejéről is kifejtették a véleményüket. Szóba került az is, hogy mi volt Andi és Curtis között, és hogy mit gondolnak a lányok Krisztiánról…
tovább
Baukó Éva a mellméretéről: ˝Nem olyan nagy a cicim, csak a...
Éva elárulta, hogy nem híve a sok retusálásnak, ő az új életmódja miatt változott ennyit, hiszen már nem iszik alkoholt és nem is dohányzik. Kiderült, hogy a szeme alatti karikák eltüntetéséhez használnak ugyan retust, de azt egyáltalán nem szeretné, hogy felismerhetetlen legyen. Szóba került Éva mellmérete, és az is, hogy sokat fogyott a rendszeres edzésnek köszönhetően.
tovább
Baukó Éva bánja, hogy túl hamar mutatta meg párját a médiának
Fél éve ismerte meg Baukó Éva élete szerelmét, akitől rengeteg inspirációt kapott például, hogy hogyan győzze le pánikbetegségét. Éva úgy érzi hibázott azzal, hogy túl hamar osztotta meg boldogságát rajongóival és közös képet posztolt szerelmével. Szerinte sokkal jobban működik az a kapcsolat, ami nem a közösségi-oldalakon hirdeti magát, emiatt pedig ő is jobban óvja a magánéletét.
tovább
Baukó Éva elárulta, milyen volt a szexuális élete az exével
Az Édes Élet sztárja a FEM3 Caféban bevallotta, hogy mit füllentett először az előző párjának, amivel egyébként rögtön le is bukott. Éva szerint a barátja, akivel másfél hónapja szakítottak, jól tudott manipulálni, ezért sosem tudta lebuktatni. Danny Blue nem igazán szokott füllenteni, a trükkjeiről pedig azt gondolja, hogy ezekkel egy élményt ad az embereknek. A beszélgetés során a mentalista szembesítette Évát azzal, hogy mi tetszik neki benne és mi az, ami nem.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS