FEM3 CAFÉ
Vicces! Kalmus Felicián a hangszere vacsoráját is megkapta a repülőn!

Nem, nem írtuk el a címet! Kalmus Felicián ugyanis csak úgy tudja felvinni a repülőre maga mellé a csellóját, ha a hangszernek is jegyet vált. A törökországi koncertjére tartva pedig a kedves légiutaskísérőknek köszönhetően a ˝cselló vacsoráját˝ is felszolgálták neki, mivel látták rajta, hogy nagyon éhes… A művész az Ankarai Magyar Nagykövetségen tartott rendezvényről is mesélt a FEM3 Caféban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: cselló   fem3café   hangszer   kalmus felicián   repülő   tv2 live   zenész

2017. december 22. 11:00Kapcsolódó anyagok
Kalmus Felicián többször pórul járt az ötleteivel...
Kalmus Feliciántól megszokhatta már a közönség, hogy extrémebbnél extrémebb helyen játszik a csellóján. A következő úti célja Málta lesz, ahol egy műemlék-védelem alatt áló épületben fog játszani. Ami miatt extrémnek számít ez a hely, az az, hogy engedélyeztetni kellett, hogy ezt a koncertet megtarthassa. A csellista megosztott néhány forgatási kulisszatitkot, és azt is elárulta, honnan nyer ihletet, és miért jegyzi fel azonnal az ötleteit.
tovább
Gönczi Gábor a kisfiáról: ˝Éjszaka alszik, nappal meg vigyorog…˝
Gönczi Gábor riporter korában bejárta a fél világot, azóta imád utazni. Kisfia még csak hét hónapos, de már megcsináltatták az útlevelét, és készülnek az első családi repülőútra, melynek célállomása Kréta lesz. Gábor elárulta, egyáltalán nem fél attól, hogy Áron rosszul fogadja majd az utazást, hisz nagyon mindig jól viselkedik…
tovább
Kalmus Felicián életében főszerepet játszik a búvárkodás
Kalmus Feliciánnak a zenélés mellett egy másik nagy szenvedélye is van, mégpedig a búvárkodás. Ennek a sportnak a szeretete gyerekkora óta jelen van az életében, több tanfolyamot is elvégzett már azóta. A csellista többek között a Bahamákon is merült már, ahol cápák úszkáltak körülötte. Felicián számára a búvárkodás a végtelen nyugalmat jelenti.
tovább
Kalmus Felicián új videoklipje extrémre sikerült!
A művészről köztudott, hogy szereti különleges helyeken megszólaltatni a csellóját, hiszen úgy gondolja a fiatalabb generáció tagjait könnyebb közelebb hozni a komolyzenéhez, ha túllép a koncerttermek falain. Hogy milyen élmény volt a forgatás maga, és milyen lett a végeredmény, arról a FEM3 Café vendégeként mesélt Kalmus Felicián.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS