FEM3 CAFÉ
Bársony Bálint különleges hangutazással segít leküzdeni a mindennapi stresszt

Bársony Bálint zenész és hangterapeuta a FEM3 Caféban mesélt arról, milyen jótékony hatásai vannak az úgynevezett hangutazásoknak és hangfürdőknek. A különleges módszerrel felnőttek és gyerekek is megismerkedhetnek Bálint rendezvényein, aki azt is elárulta, mire kell odafigyelni annak, aki hangtálat szeretne vásárolni otthonába.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bársony bálint   fem3café   hangfürdő   hangtál   hangterápia   hangutazás   tv2 live

2017. december 22. 10:37Kapcsolódó anyagok
A szülést is megkönnyítheti a hangtál terápia!
A hangtálak nem csak a gyógyításban és stresszoldásban segítenek, de a szülőszobákban is nagy hasznuk lehet, hisz a kismamákat és a babákat egyaránt nyugtatják. A FEM3 Caféban Láng Enikő hangtál terapeuta beszélt a módszerről.
tovább
Bársony Bálint megmutatta Kadlecsek Krisztiánnak a ˝világűr hangját˝!
A FEM3 Café műsorvezetője kipróbálhatta, hogy milyen érzés a hangfürdőzés - ebben Bársony Bálint zenész, hangterapeuta volt segítségére. A műsor vendége arról is mesélt, hogyan ismerkedett meg a hangtálakkal, és azt is elárulta, mi az a hangutazás.
tovább
Bársony Bálint ezért költözött a városból egy jurtába
Bársony Bálint úgy döntött, hogy maga mögött hagyja a városi életet, és egy jurtába költözik. A zenész közelebb került a természethez, és a hangtálak segítségével a saját lelkéhez is…
tovább
Szülésnél is segíthet a hangtálas kezelés!
 Manapság egyre népszerűbb, hogy a kismamák panaszainak enyhítésére alkalmazzák a hangtálas kezeléseket, ami akár a szülésben is segíthet, mondta Láng Enikő hangtál terapeuta.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS