FEM3 CAFÉ
Kandász Andrea az újrainduló Szülőszobáról: ˝Igazi időutazás ez a visszatérés˝

Kandász Andi 15 évvel ezelőtt készült Szülőszoba című műsora december 23-án folytatódik a SuperTV2-n. Kiderült, hogy abban az időben a műsorvezető és a férje két éven keresztül 55 szülésnél voltak jelen és sok pár a barátjukká vált. Andi elárulta, hogy mostanra rengetegen elváltak közülük és mozaikcsaládokban élnek, és egy borzasztó szomorú történetet is megosztott a nézőkkel.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   fem3café   kandász andrea   megható   műsor   szülés   szülészet   szülőszoba   tv2 live   válás

2017. december 22. 10:50Kapcsolódó anyagok
Szülés 40 felett: A szülész-nőgyógyász elárulta, mi a...
Dr. Timmermann Gábor a FEM3 Caféban többek között arról beszélt, hogy mit gondol arról, ha valaki negyvenen túl vállalja az első gyerekét. A szülész-nőgyógyász kifejtette, hogy beérett egy ˝elkésett generáció˝, és hogy ez a jelenség inkább egy szociológiai probléma. A videóból az is kiderül, hogy szerinte mi a legideálisabb kor a szüléshez, és hogy milyen egészségügyi veszélyei lehetnek annak, ha valaki nagyon későn vállal gyereket.
tovább
A szülést is megkönnyítheti a hangtál terápia!
A hangtálak nem csak a gyógyításban és stresszoldásban segítenek, de a szülőszobákban is nagy hasznuk lehet, hisz a kismamákat és a babákat egyaránt nyugtatják. A FEM3 Caféban Láng Enikő hangtál terapeuta beszélt a módszerről.
tovább
Hevesi Kriszta elárulta, hogyan tartható fent a szenvedély a...
Sokan esnek abba a hibába szülőként, hogy megszűnnek férfiként és nőként létezni. A szexuálpszichológus elmondta, ehhez több tényező is hozzájárulhat, ilyen például a szülés utáni depresszió, vagy az időhiány,  ezeken azonban túl lehet lépni. A beszélgetés során Kriszta kifejtette, mikor is érdemes szakemberhez fordulni egy adott problémával, továbbá nagyszerű tippeket is adott a vonzalom megőrzéséhez.
tovább
Pachmann Péter számára nem volt kérdés, hogy bemenjen-e a szülőszobába
Pachmann Péter a FEM3 Caféban idézte fel gyermekei születését, és azt is elárulta, hogy a babavárás során mikor hatódott meg igazán. A Mokka műsorvezetője bent volt felesége mellett a szülőszobában, sőt egy aranyos történetet is elmesélt arról, hogy újszülött gyermeke hogyan reagált az ő hangjára. A szülés utáni néhány óra fontosságáról Roszik Linda pszichológus beszélt bővebben.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS