FEM3 CAFÉ
Ajjaj! ˝Hátszámjegyű összegű˝ ajándékot kért karácsonyra Ganxsta Zolee lánya

Nagyon kevés időm van és azt is elherdálom – fogalmazott a FEM3 Caféban Ganxsta Zolee a karácsonyi rohammal kapcsolatban. A rapper nem tervez, és fogalma sincs róla, hogyan tölti majd ünnepeket. Egy valamivel viszont nagyságrendileg tisztában van: a lánya ajándékának összegével…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ajándék   fem3café   ganxsta zolee   karácsony   tv2 live

2017. december 20. 10:25Kapcsolódó anyagok
Ganxsta Zolee széttrollkodta a beszélgetést, majd lenyúlta Berki...
Ganxsta Zolee-t és Galler András Indiánt Berki Krisztián arról az örök kérdésről próbálta kifaggatni, miért vonzódnak a nők a rosszfiúkhoz, de Zolee nem hagyta magát: elpoénkodta a beszélgetést, lebontotta a stúdió dekorációját és meg Berki rikító zokniját is megszerezte...
tovább
Ganxta Zolee inspirálta a rapperré vált focistát!
Ferkó Csaba egykor az NB I-et is megjárt labdarúgó volt, életében viszont most már a zene, pontosabban a rap játssza a főszerepet. Első klipjét már le is forgatta, erről, és céljairól is mesélt a FEM3 Caféban.
tovább
Zoé szerint apukája Ganxsta Zolee nemcsak idegesítő, hanem ciki is
Ganxsta Zolee és Zoé szerepel a Vigyázat, gyerekkel vagyok! legújabb adásában. A büszke apuka elárulta, lánya kérésére vállalták el a szereplést, amit nem is bántak meg, mert nagyon élvezték a forgatást. A rapper igazán engedékeny, amikor tehetik szabadidejüket együtt töltik, emellett, Zolee megy a lányáért az iskolába, ahol már Zoé osztálytársaival össze is barátkozott.
tovább
Ganxsta Zolee már felkészült kutyája halálára?
Egy éve súlyos betegséggel küzd Ganxsta Zolee 12 esztendős argentin dogja. A rapper szerint a családtagként kezelt négylábú valószínűleg menthetetlen, elvesztését nagyon nehezen fogja viselni. Zolee-hoz valóban nagyon közel állnak az állatok – több házikedvence nevét is magára tetoválta.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS