FEM3 CAFÉ
Modellkedés és kick box: Nagy karrier előtt áll Tóth Virág!

Fényes jövő várhat Tóth Virágra, aki novemberben meghívást kapott Hollywoodba egy fotózásra. A 16 éves modell a FEM3 Caféban mesélt amerikai utazásáról és magáról is. Elmondta, fontos számára a tanulás, hat nyelven beszél kick boxol és imád főzöcskézni…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fotózás   hollywood   karrier   modell   tv2 live

2017. december 19. 11:00Kapcsolódó anyagok
Sapszon Orsi dalát választották egy hollywoodi film betétdalának
Sapszon Orsi énekesnő zenészcsaládból származik. Bátyja, Bálint is követte felmenőiket a zenei pályán, ő filmzeneszerzőként dolgozik a tengerentúlon. Az énekesnő egy érdekes történetet mesélt arról, hogy Los Angelesben egy rangos eseményen lejátszották egyik slágerét, ami több hollywoodi producer érdeklődését is felkeltette.
tovább
Bíró Ica a fotózásokról: ˝Nem mindent vállaltam be˝
A fitneszlady a FEM3 Caféban mesélt izgalmas fotózásairól. Előfordult, hogy tetőn vagy veszélyes terepen készültek a képek, ám arról is beszélt, hogy akadt olyan alkalom is, amikor visszautasított egy munkát.
tovább
Nagy Réka a modell szakmáról: ˝Ez a világ nagyon kemény…˝
A FEM3 Café műsorvezetője a traumák téma kapcsán elmesélte saját negatív élményeit a modellvilágról. Elárulta, hogy történtek vele olyan dolgok, amik megviselték, és egy ideig a szőnyeg alá söpörte a problémákat, majd később úgy döntött, kibeszéli magából az őt ért traumákat. A műsor szakértője, Tóth Melinda pszichológus pedig bővebben beszélt a negatív élmények feldolgozásáról és a pánikrohamokról is.
tovább
Berki Krisztiánt nem zavarja, ha egy nő alacsony
Általában a 165 cm alatti lányokat már alacsonynak titulálják, azonban Ágoston Bettina stylist olyan tuti tippeket adott, ami optikailag segít, hogy magasabbnak tűnhessen valaki. Berki Krisztián pedig elmondta, mit gondol erről...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS