FEM3 CAFÉ
Szaloncukor: Nem mindig a legdrágább a legjobb!

Bóza Balázs élelmiszerbiztonsági-szakértő volt a FEM3 Café vendége, aki a karácsony közeledtével egyre aktuálisabbá váló szaloncukor kérdésről beszélt. A szakértő elmondta, mindig érdemes megnézni a termék csomagolását: nem mindegy ugyanis, hogy valami mogyorós, vagy mogyoró ízű, és van különbség a csokoládé és az étbevonó között is...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: élelmiszer   fem3café   karácsony   szaloncukor   tv2 live

2017. december 18. 10:00Kapcsolódó anyagok
Így kerülhető el az ünnepi készülődéssel járó stressz!
Ajándékvásárlás, sütés-főzés, nagytakarítás. Ahogy közeledik a karácsony, egyre nőhet a feszültség is. A FEM3 Café vendége S. Tóth Márta coach volt, aki a beszélgetés során nagyszerű tippeket adott, hogy harmonikusan, stresszmentesen teljenek az ünnepek...
tovább
Karácsonyi népszokások Európában: A szaloncukor igazi magyar...
Vass Erika néprajzkutató a FEM3 Caféban mesélt az európai karácsonyi szokások sokszínűségéről. A szakember elárulta, vannak országok, ahol csak januárban ünnepelnek, kiderült, milyen különös vallási eredete van az angolok legendás karácsonyi pudingjának, sőt az is, honnan ered a karácsonyfa-állítás hagyománya.
tovább
Szaloncukor házilag és palacsinta nyalóka
A FEM3 Café konyhájában Sass Dániel gasztroblogger igazi karácsonyi ízeket varázsolt a tányérokba. Dániel házi szaloncukrot és palacsinta nyalókát készített.
tovább
Karácsonyi ízek: Egészséges szaloncukor házilag
A FEM3 Café konyhájában Sass Dani készített egészséges szaloncukrot és palacsinta nyalókát. A gasztroblogger étcsokoládét és aszalt gyümölcsöket ajánl a desszert elkészítéséhez.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS