FEM3 CAFÉ
A Nagy Ajándék: Aranyszívű édesanya napját tették szebbé Nagy Rékáék

A Nagy Ajándék csapata ezúttal egy olyan családot látogatott meg, akiknél adni legalább akkora öröm, mint kapni. Sütő Enikő és Nagy Réka egy rászorulókon segítő, szociális szépségszalont vezető édesanyát látogatott meg, akinek kisfiánál hat éves korában leukémiát állapítottak meg. A kis Berci szerencsére ma már tünetmentes, a család pedig most úgy tervezi, megkeresik a donort, akinek a fiú az életét köszönheti…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: a nagy ajándék   fem3café   nagy réka   sütő enikő   tv2 live

2017. december 15. 10:40Kapcsolódó anyagok
A Nagy Ajándék: Szentgyörgyi Rómeó kerekesszékes rajongója...
A Ninja Warrior döntőse, Szentgyörgyi Rómeó váltotta valóra egyik rajongója álmát A Nagy Ajándék legújabb részében. A kerekesszékes gerelyhajító Kanyó Zsolt példaképként tekint az aerobik világbajnokra, így óriási öröm volt számára, amikor Enikő és Rómeó megérkezett hozzá, akik természetesen ezúttal sem üres kézzel indultak útnak: egy ninjás ajándékkal, valamint egy vitaminokból és egy 200 ezer forintos utalványból álló csomaggal lepték meg Zsoltot.
tovább
A Nagy Ajándék: Ritka csontbetegségben szenvedő kisfiú álmát...
A Nagy Ajándék új részében Sütő Enikő és Nagy Adri a Kismenők című műsorból ismert Harza Márkot látogatták meg. A 15 éves fiú egy ritka csontbetegséggel született, ám fájdalmai ellenére pozitívan áll az élethez, és nem adja fel álmát, hogy informatikus válhasson belőle. Az ajándékozás természetesen ezúttal sem maradhatott el: Adriék egy hasznos ajándékokkal teli csomaggal, valamint egy játékkonzollal lepték meg Márkot.
tovább
A Nagy Ajándék: Dominik, az oxigénhiánnyal született kisfiú...
A Nagy Ajándék legújabb részében Sütő Enikő egy oxigénhiánnyal született, mindig vidám kisfiú álmát váltotta valóra Nagy Rékával. A 12 éves Dominik mindig vágyott arra, hogy egyszer bepillanthasson egy televíziós műsor kulisszái mögé, Réka pedig boldogan vezette körbe őt a FEM3 Café stúdiójában, később pedig egy vitaminokból, valamint egy 200 ezer forintos vásárlási utalványból álló ajándékkal is meglepte a családot.
tovább
A Nagy Ajándék: Singh Viki egy álmaiért küzdő, féloldali...
Sütő Enikő ezúttal Singh Vikivel kelt útra A Nagy Ajándék legújabb részében, mely során egy féloldali bénulással született, fiatal lányt leptek meg otthonában. Enikőék nagy örömöt szereztek az álmaiért sokat küzdő lánynak azzal, hogy ő is részt vehet majd egy decemberi gálaműsoron, a Vikivel való közös éneklés után pedig egy vitaminokból álló csomaggal és egy 200 ezer forintos ajándékutalvánnyal is meglepték a családot.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS