FEM3 CAFÉ
A Nagy Ajándék: Szentgyörgyi Rómeó kerekesszékes rajongója kívánságát teljesítette

A Ninja Warrior döntőse, Szentgyörgyi Rómeó váltotta valóra egyik rajongója álmát A Nagy Ajándék legújabb részében. A kerekesszékes gerelyhajító Kanyó Zsolt példaképként tekint az aerobik világbajnokra, így óriási öröm volt számára, amikor Enikő és Rómeó megérkezett hozzá, akik természetesen ezúttal sem üres kézzel indultak útnak: egy ninjás ajándékkal, valamint egy vitaminokból és egy 200 ezer forintos utalványból álló csomaggal lepték meg Zsoltot.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: a nagy ajándék   fem3café   ninja warrior   sütő enikő   szentgyörgyi rómeó   tv2 live

2017. december 13. 11:10Kapcsolódó anyagok
A Nagy Ajándék: Ritka csontbetegségben szenvedő kisfiú álmát...
A Nagy Ajándék új részében Sütő Enikő és Nagy Adri a Kismenők című műsorból ismert Harza Márkot látogatták meg. A 15 éves fiú egy ritka csontbetegséggel született, ám fájdalmai ellenére pozitívan áll az élethez, és nem adja fel álmát, hogy informatikus válhasson belőle. Az ajándékozás természetesen ezúttal sem maradhatott el: Adriék egy hasznos ajándékokkal teli csomaggal, valamint egy játékkonzollal lepték meg Márkot.
tovább
A Nagy Ajándék: Dominik, az oxigénhiánnyal született kisfiú...
A Nagy Ajándék legújabb részében Sütő Enikő egy oxigénhiánnyal született, mindig vidám kisfiú álmát váltotta valóra Nagy Rékával. A 12 éves Dominik mindig vágyott arra, hogy egyszer bepillanthasson egy televíziós műsor kulisszái mögé, Réka pedig boldogan vezette körbe őt a FEM3 Café stúdiójában, később pedig egy vitaminokból, valamint egy 200 ezer forintos vásárlási utalványból álló ajándékkal is meglepte a családot.
tovább
A Nagy Ajándék: Immunbeteg kisfiú napját varázsolta szebbé Nagy Réka
A súlyos genetikai betegségben szenvedő Farkas Ricsikét lepte meg Nagy Réka és Sütő Enikő A Nagy Ajándék legújabb részében. A látogatás alatt a fiú elárulta, mire vágyik leginkább életében, Enikőék pedig egy vitaminokból, valamint egy 200 ezer forintos vásárlási utalványból álló ajándékcsomaggal lepték meg a családot.
tovább
A Nagy Ajándék: Három és fél éves rajongójának okozott...
Újabb álmot váltott valóra a TV2 jótékonysági kezdeményezése, A Nagy Ajándék. Sütő Enikő ezúttal Oláh Gergővel indult útnak, hogy meglepjék az énekes rajongóját, a három és fél éves, agyhártyagyulladás következtében a lábát és kilenc ujját elvesztő Viktorkát, akinek a legnagyobb vágya teljesült azzal, hogy találkozhatott kedvencével.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS