FEM3 CAFÉ
Édes! Sági Szilárd Mikulásként lepte meg a gyermekeit

A FEM3 Café vendégei Sági Szilárd és párja, Szilvi, valamint fiaik, Szabolcs és Szilárd voltak. A fiúk még mindig Mikulás-lázban égnek, de ez nem is meglepő, hiszen személyesen is találkozhattak a piros ruhás jótevővel. A gasztrokibic elárulta, miért a plafonról lóg a karácsonyfa az otthonukban, továbbá a legnagyobb hobbijáról is mesélt a beszélgetés során.



Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   karácsony   mikulás   sági szilárd   tv2 live   ünnepek

2017. december 13. 9:32



Kapcsolódó anyagok
Iszonyúan finom tortát kapott a londoni koncerten Majkáéktól...
Idén is egy fellépésen, együtt töltötte szülinapját Kollányi Zsuzsi Majkával és Curtissel. Ezúttal Londonban léptek fel e jeles napon, ahol a fiúk egy nagyon finom tortával lepték meg, de egy roppant megható ajándékot kapott egy rajongótól is. Hogy mi volt ez, illetve Zsuzsinak mennyire rohanós az ünnep, hogy áll az ajándékokkal? Kiderül a FEM3 Caféból.
tovább
Kreatív karácsony: Így készíthetsz vintage stílusú ünnepi dekorációt!
Mecz Gyöngyi vintage designer Várkonyi Andi és Czető Roland segítségével készített ötletes, akár karácsonyi ajándékként is adható ünnepi dekorációt. Gyöngyi elárulta, milyen alapanyagokból szokott dolgozni, és az is kiderült, milyen főbb jellemzői vannak a vintage stílusnak.
tovább
Sági Szilárdék hosszú utat jártak be a lombikprogram előtt
A gasztrokibic őszintén mesélt arról az időszakról, amikor feleségével több vizsgálaton is átestek, mielőtt iker fiaik megszülettek volna. Hosszadalmas procedúra után, végül a lombikprogram segített nekik...
tovább


 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS