FEM3 CAFÉ
A Nagy Ajándék: Ritka csontbetegségben szenvedő kisfiú álmát váltotta valóra Nagy Adri

A Nagy Ajándék új részében Sütő Enikő és Nagy Adri a Kismenők című műsorból ismert Harza Márkot látogatták meg. A 15 éves fiú egy ritka csontbetegséggel született, ám fájdalmai ellenére pozitívan áll az élethez, és nem adja fel álmát, hogy informatikus válhasson belőle. Az ajándékozás természetesen ezúttal sem maradhatott el: Adriék egy hasznos ajándékokkal teli csomaggal, valamint egy játékkonzollal lepték meg Márkot.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: a nagy ajándék   fem3café   nagy adri   sütő enikő   tv2 live

2017. december 12. 11:28Kapcsolódó anyagok
A Nagy Ajándék: Dominik, az oxigénhiánnyal született kisfiú...
A Nagy Ajándék legújabb részében Sütő Enikő egy oxigénhiánnyal született, mindig vidám kisfiú álmát váltotta valóra Nagy Rékával. A 12 éves Dominik mindig vágyott arra, hogy egyszer bepillanthasson egy televíziós műsor kulisszái mögé, Réka pedig boldogan vezette körbe őt a FEM3 Café stúdiójában, később pedig egy vitaminokból, valamint egy 200 ezer forintos vásárlási utalványból álló ajándékkal is meglepte a családot.
tovább
A Nagy Ajándék: Immunbeteg kisfiú napját varázsolta szebbé Nagy Réka
A súlyos genetikai betegségben szenvedő Farkas Ricsikét lepte meg Nagy Réka és Sütő Enikő A Nagy Ajándék legújabb részében. A látogatás alatt a fiú elárulta, mire vágyik leginkább életében, Enikőék pedig egy vitaminokból, valamint egy 200 ezer forintos vásárlási utalványból álló ajándékcsomaggal lepték meg a családot.
tovább
A Nagy Ajándék: Három és fél éves rajongójának okozott...
Újabb álmot váltott valóra a TV2 jótékonysági kezdeményezése, A Nagy Ajándék. Sütő Enikő ezúttal Oláh Gergővel indult útnak, hogy meglepjék az énekes rajongóját, a három és fél éves, agyhártyagyulladás következtében a lábát és kilenc ujját elvesztő Viktorkát, akinek a legnagyobb vágya teljesült azzal, hogy találkozhatott kedvencével.
tovább
A Nagy Ajándék: Singh Viki egy álmaiért küzdő, féloldali...
Sütő Enikő ezúttal Singh Vikivel kelt útra A Nagy Ajándék legújabb részében, mely során egy féloldali bénulással született, fiatal lányt leptek meg otthonában. Enikőék nagy örömöt szereztek az álmaiért sokat küzdő lánynak azzal, hogy ő is részt vehet majd egy decemberi gálaműsoron, a Vikivel való közös éneklés után pedig egy vitaminokból álló csomaggal és egy 200 ezer forintos ajándékutalvánnyal is meglepték a családot.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS