FEM3 CAFÉ
Fásy Ádám elhunyt fiáról: Sosem lehet elszakadni attól, aki elmegy tőlünk

Fásy Ádámnak és Zsüliettnek nagyon fontos a család és az együtt töltött idő, sok programot szoktak csinálni közösen. Fásy Ádám elmondta, hogy már azóta szoros a kötelék közöttük, amióta lánya megszületett. Beszélt elhunyt fiáról is, akivel kapcsolatban úgy fogalmazott, sose lehet elszakadni attól, aki elmegy, főleg ha egy gyermekről van szó. Zsüli ezt követően bevallotta, mostanában inkább csak a munka teszi ki az idejét, ezért a szüleivel nem tud sokat együtt lenni, azonban édesapjával tervezik, hogy ezen hamarosan változtatnak...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fásy ádám   fásy zsülike   fem3café   tv2 live   zenebutik

2017. december 1. 9:51Kapcsolódó anyagok
Fásy Ádám tíz nyelvre fordíttatta le a ˝Nézését, meg a járását...˝
A FEM3 Café konyhájában Fásy Ádám készített ellenállhatatlan csevapcsicsa falatokat. A zenész amellett, hogy mesélt az ínycsiklandó étel elkészítéséről, elárulta, hogy tíz nyelvre fordíttatta le a ˝Nézését, meg a járását˝ című slágert. Kiderült, hogy Nótár Mary, Lajcsi és Marió milyen nyelveken énekli el az elképesztően népszerű dalt.
tovább
Lesd el Fásy Ádámtól a csevapcsicsa elkészítésének fortélyait!
A FEM3 Café konyhájában Fásy Ádám vezette be a nézőket és a műsorvezetőket a csevapcsicsa elkészítésének rejtelmeibe. A zenész bevonta Nagy Rékát is az előkészületekbe, aki nagyon ügyesen helytállt a húsgyúrásban.
tovább
Fásy-féle húsvéti különlegesség: Tojássaláta kaviárral
A Zenebutik műsorvezetője kaviárral párosította a majonézes tojássalátát. A zenész több ételkülönlegességből állította össze a húsvéti bőségtálat.
tovább
Fásy Ádámot és lányát átverték és meglopták Amerikában
Fásy Zsüliett Miamiban tanult pár hónapot. Fásy Ádám lányának a nyelven és a helyi kultúra sajátosságain kívül az önállóságot is sikerült elsajátítania. A FEM3 Café vendége volt Fásy Zsüliett, valamint Fásy Ádám, akik elmesélték, hogy hogyan indult a kalandjuk.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS