FEM3 CAFÉ
Berki Krisztián kipróbálta a hollywoodi sztárok egyik kedvenc edzésformáját

Világszerte egyre elterjedtebb a sztárok körében is népszerű barre edzés, melyet a FEM3 Café stúdiójában Lóránt-Szemzső Fruzsina mutatott be a nézőknek és a műsorvezetőknek. A beszélgetés során Berki Krisztián is kipróbált néhány gyakorlatot, amikkel a fenék környéki területeket, valamint az alsó hasizmokat lehet leghatékonyabban formálni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: barre edzés   berki krisztián   edzés   fem3café   fenék   popsi   sport   torna   tv2 live

2017. november 28. 10:08Kapcsolódó anyagok
Katus Attila megmutatta, hogyan lehet otthon hatékonyan edzeni
A személyi edző hasznos tanácsokat adott a FEM3 Café nézőinek, amiket betartva garantált a siker!
tovább
Kadlecsek Krisztián Stohl Lucáról: ˝Jézusom, milyen erős ez a lány!˝
Otthon is könnyedén elvégezhető, a felsőtestet átmozgató gyakorlatokat mutatott be Kriston Péter személyi edző, aki többek között elmondta, mire kell odafigyelni tornázás során, valamint megnyugtatta a hölgyeket, a hát nem túlzásba vitt edzése egyáltalán nem eredményez férfias külsőt, sőt kifejezetten ajánlja is a testedzés ezen formáját számukra.
tovább
Flexi-bar: Berki Krisztián különleges, a mélyizmokat megmozgató...
Számos akut probléma, sőt idegrendszeri betegség esetén is alkalmazható, eredményes módszerrel ismerkedtek meg a műsorvezetők a FEM3 Café adásában. A flexi-bar a mélyizmokat készteti mozgásra, preventív és rehabilitációs jelleggel is alkalmazható, használatát pedig minden korosztálynak bátran ajánlják. A stúdióban Berki Krisztián is kipróbálta az edzésmódszert, a videóból az is kiderül, mennyire ment könnyedén a műsorvezetőnek az eszköz mozgatása…
tovább
Pár perces gyakorlatokkal is lehet tenni a vizeletvisszatartási...
Sokáig tabutémának számított az inkontinencia, azaz vizeletvisszatartási probléma, viszont nagyon sokakat, majdnem minden második nőt érint. A témában Kriston Andrea intimtorna tréner mesélt bővebben a ˝betegség˝ tudnivalóiról és arról, milyen gyakorlatokkal lehet elkerülni az inkontinencia előfordulását.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS