FEM3 CAFÉ
Sugár Bertalan ˝Bery˝ szerint a jóga túlmutat a fizikai gyakorlatok elvégzésén

A FEM3 Café vendége Sugár Bertalan ˝Bery˝ volt, aki a jóga alapjairól, valamint a test, az elme és a lélek egyesítéséről fejtette ki a véleményét. Meglátása szerint a mozgásforma az élet számos területére kihat, elmondta, ő már el sem tudná képzelni nélküle a mindennapjait. A beszélgetés során az is kiderült, mi a kapcsolat Stohl Luca lábtartása és a ˝tehénarc póz˝ között.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: életmód   fem3café   jóga   jógaoktató   mozgásforma   stohl luca   testmozgás   tv2 live

2017. november 24. 10:18Kapcsolódó anyagok
A jógának köszönhetően az iskolában is jobban teljesíthetnek a...
Kántor Tamás oktató, valamint két tündéri tanítványa érkezett a FEM3 Café stúdiójába, ahol a gyermekjóga jótékony hatásáról beszéltek a műsorvezetőkkel. Tamás elárulta, az óvodásokon kívül több korcsoportban is tart órákat, valamint beszélt arról is, miben fejleszti leginkább a gyerekeket a rendszeres jógázás…
tovább
Ábrahám Edit jógagyakorlatokkal indítja minden reggelét
Egy felmérés szerint a korán kelők sikeresebbek, mint akik sokáig alszanak. Ábrahám Edit elárulta, hogy 11 körül már le szokott feküdni, és fél 6 után magától ébred, de ez nem volt mindig így, lánykorában szívesen aludt délig is, ha megengedhette magának. Papadimitriu Athina nem tud éjfél előtt lefeküdni, akkor sem, ha aznap épp nem játszik, és kiderült, hogy mostanában már elég neki 6 óra alvás is. A színésznők meséltek a reggeli rutinjukról, és arról is, hogy szerintük van-e összefüggés a korán kelés és a siker között.
tovább
Kiderült, hogy melyik mozgásforma könnyítheti meg a...
Bene Máté fizioterapeuta elmondta, ha az emberek izomegyensúlya – akár fizikai munka hatására - elmozdul, egyből megjelenhetnek a gerincproblémákkal kapcsolatos tünetek. Megjegyezte, az egyik rész terhelése a többire is hatással van, így a panaszokat egy rendszerként kell látni és kezelni. A fizioterapeuta azt is elárulta, melyik az a mozgásforma, ami jelentős mértékben segíthet a gyógyulásban.
tovább
A plus size jóga a ducibb testalkatú emberek egészségügyi...
Győrffy Éva alternatív mozgásterapeuta a FEM3 Café vendégeként beszélt a plus size jóga hasznosságáról. A mozgás mindenkinek ajánlott, a plus size jóga pedig főként a ducibb testalkatú emberek egészségügyi problémáira összpontosít. A mozgásterapeuta mutatott néhány gyakorlatot is, amiket otthon is el lehet végezni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS