FEM3 CAFÉ
A szülést is megkönnyítheti a hangtál terápia!

A hangtálak nem csak a gyógyításban és stresszoldásban segítenek, de a szülőszobákban is nagy hasznuk lehet, hisz a kismamákat és a babákat egyaránt nyugtatják. A FEM3 Caféban Láng Enikő hangtál terapeuta beszélt a módszerről.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   hangtál   szülés   terápia   tv2 live

2017. november 22. 11:46Kapcsolódó anyagok
Hevesi Kriszta elárulta, hogyan tartható fent a szenvedély a...
Sokan esnek abba a hibába szülőként, hogy megszűnnek férfiként és nőként létezni. A szexuálpszichológus elmondta, ehhez több tényező is hozzájárulhat, ilyen például a szülés utáni depresszió, vagy az időhiány,  ezeken azonban túl lehet lépni. A beszélgetés során Kriszta kifejtette, mikor is érdemes szakemberhez fordulni egy adott problémával, továbbá nagyszerű tippeket is adott a vonzalom megőrzéséhez.
tovább
Pachmann Péter számára nem volt kérdés, hogy bemenjen-e a szülőszobába
Pachmann Péter a FEM3 Caféban idézte fel gyermekei születését, és azt is elárulta, hogy a babavárás során mikor hatódott meg igazán. A Mokka műsorvezetője bent volt felesége mellett a szülőszobában, sőt egy aranyos történetet is elmesélt arról, hogy újszülött gyermeke hogyan reagált az ő hangjára. A szülés utáni néhány óra fontosságáról Roszik Linda pszichológus beszélt bővebben.
tovább
Bársony Bálint megmutatta Kadlecsek Krisztiánnak a ˝világűr hangját˝!
A FEM3 Café műsorvezetője kipróbálhatta, hogy milyen érzés a hangfürdőzés - ebben Bársony Bálint zenész, hangterapeuta volt segítségére. A műsor vendége arról is mesélt, hogyan ismerkedett meg a hangtálakkal, és azt is elárulta, mi az a hangutazás.
tovább
Ezt nézd: Berki hangtálalakkal tisztult meg a stúdióban
Bársony Bálint, zenész és hangterapeuta a gyakorlatban demonstrálta a hangtálak pozitív hatását a testre és lélekre. A FEM3 Café műsorában részletesen mesélt az ősi tisztítási módszer működéséről és hatásáról, melyet Berki Krisztiánon is bemutatott.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS