FEM3 CAFÉ
Sági Szilárd ikerfiainak hangulata félóránként változik

Milyen hatása lehet a frontnak a szervezetre? Befolyásolja-e a légköri mozgás a gyerekek viselkedését? Többek között ezekre a kérdések válaszolt Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász a FEM3 Caféban, Sági Szilárd gasztrokibic pedig elárulta, hogy ikerfiai vajon frontérzékenyek-e. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   front   időjárás   sági szilárd   tv2 live

2017. november 16. 11:47Kapcsolódó anyagok
Sági Szilárd praktikus tippet árult el az alufólia tárolásához
Sági Szilárd gasztrokibic ínycsiklandó, zöldséges-tonhalas tésztát készített a FEM3 Café konyhájában. Ezen kívül néhány praktikus tanácsot is elárult a nézőknek.
tovább
Tuti tésztás recept: így készül a zöldséges-tonhalas tészta
Sági Szilárd gasztrokibic elmondta a nézőknek, hogyan lehet ízletes zöldséges-tonhalas tésztát készíteni. Ha valami különleges ételre vágysz, akkor ezt mindenképpen próbáld ki!
tovább
Tüneményes! A Sági ikrek már együtt szerelnek az apukájukkal
A Sági ikrek igazi energiabombák, így nem csoda, hogy a szüleik egyre nehezebben bírják tartani velük a tempót. Szilárd a FEM3 Caféban elárulta, hogy egyelőre csak félnyaralásokat tudnak szervezni maguknak, hiszen most is közel egy hetet vidéken tölt majd a családja nélkül. Szóba került az is, a gasztrokibic mit gondol a gyerekpórázról, és hogy ritkán beszél erélyesen a kicsikkel, azért, hogy ez a ˝fegyver˝ hatásos maradjon.
tovább
Sági Szilárddal néha nem állnak szóba a fiai?
 A mesterszakács nagyon szigorú szülőnek tartja magát. Mostanában azonban nehezebb a dolga, ugyanis amit a fejébe vesz, azt véghez viszi, ám az ikrek is nagyon makacsak. Van hogy nem szólnak hozzá dacból, persze ez csak néhány óráig tart... 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS