FEM3 CAFÉ
Csézy a gyerekkoráról: Remélem, hogy az én gyerekemnek is sikerül átadni ezt a vagányságot

Az énekesnő a FEM3 Caféban elárulta, hogy a zenélés mellett ruhákat tervez, ő készítette a keresztlánya menyasszonyi ruháját is. Csézy számára ez egy nagyon jó hobbi, de sosem lesz neki fontosabb, mint az éneklés, hiszen óvodás kora óta erre készül. Az énekesnő mesélt a gyerekkoráról, és arról is, hogy most 10 háziállatuk van a férjével, és mindről ő gondoskodik.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csézy   éneklés   esküvői ruha   fem3café   gyerek   gyerekkor   kutya   párkapcsolat   ruha   tervezés   tv2 live

2017. november 16. 11:46Kapcsolódó anyagok
Őrület: Csézy mellett elment a férje, amikor Elvis Presley-nek...
A Sztárban Sztár 3. élő show-jában Csézy búcsúzott a versenytől. Az énekesnő a FEM3 Caféban elárulta, hogy egyáltalán nincs elkeseredve, egy jó kalandnak tartja a műsort, amely során sok barátra tett szert. Csézy szerint a legjobban Cher karakterét tudta hozni, és kiderült, hogy a legutóbbi ruhás próba során a férje elment mellette, majd amikor felismerte, az énekesnő látta rajta a teljes zavarodottságot…
tovább
Csézy elárulta, mitől lángol náluk folyamatosan a szerelem
Az énekesnő és a férje augusztus 13-án ünnepelték a házassági évfordulójukat. Elmondta, hogy noha időnként vannak köztük viták, nagyon sokat tesznek azért, hogy fenntartsák az állandó szikrát. Csézy arról is beszélt, hogy szeretnének gyereket, de jelenleg nagyon kerek az életük.
tovább
Csézy családja 50 év után először karácsonyozik itthon
Az énekesnő elárulta, úgy érzi, kicsit túlvállalta magát decemberre. Bár alapvetően ez a kedvenc ünnepe, idén még jobban várja a karácsonyt, ugyanis tágabb családja, akik 50 éve Németországban élnek, most először látogatnak haza közösen ünnepelni.
tovább
Először lesz együtt karácsonykor Csézy családja
Több vágya is teljesül Csézynek az év hátralévő időszakában. Először is Budapesten fog egy adventi koncertet adni, amire már minden jegy elkelt, másodszor pedig karácsonykor Magyarországra érkeznek a külföldön élő családtagjai, így együtt tudnak ünnepelni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS