FEM3 CAFÉ
Kadlecsek Krisztián Stohl Lucáról: ˝Jézusom, milyen erős ez a lány!˝

Otthon is könnyedén elvégezhető, a felsőtestet átmozgató gyakorlatokat mutatott be Kriston Péter személyi edző, aki többek között elmondta, mire kell odafigyelni tornázás során, valamint megnyugtatta a hölgyeket, a hát nem túlzásba vitt edzése egyáltalán nem eredményez férfias külsőt, sőt kifejezetten ajánlja is a testedzés ezen formáját számukra.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café   kadlecsek krisztian   kriston péter   stohl luca   személyi edző   torna   tv2 live

2017. november 16. 10:55Kapcsolódó anyagok
Nagy Réka őszintén mesélt régóta tartó derékfájdalmáról
Az emberek többsége nem figyel a helyes testtartásra, pedig naponta pár perc odafigyeléssel lehetne ezen javítani. Hidvégi Andrea személyi edző olyan tartásjavító gyakorlatokat mutatott, amik testnevelés óráról ismerősek lehetnek. Ezeket a FEM3 Café műsorvezetői, Nagy Réka és Kadlecsek Krisztián is kipróbálták. Réka pedig elárulta, hogy miért okoz neki fájdalmat ezen gyakorlatok elvégzése.
tovább
Kezdd tornával a napod! Ebben segít a korai edzés
A FEM3 Café vendégei, Kaptay Annamária stretching oktató és Szívós Zoltán személyi edző mutattak pár igazán jó gyakorlatot, amivel garantáltan jól indul a reggel. Felkelés után akár rögtön el is lehet kezdeni nyújtani, így már korai órák fitten kezdődhetnek. A videóból megnézheted mik ezek a gyakorlatok!
tovább
Így akár otthon is megszabadulhatsz a narancsbőrtől!
Rengeteg nő szenved a narancsbőrtől, azonban lehet ellene tenni. A kellemetlen gödröcskéktől egészséges életmóddal és sok-sok testmozgással meg lehet szabadulni, ám hogy mely gyakorlatok a leghatékonyabbak, azt Hidvégi Andrea személyi edző mutatta meg.
tovább
Kulcsár Edináék őt tartják a strand legjobb pasijának
A zsűri a négy versenyző közül Kriston Pétert szavazta meg győztesnek, a közönség nyertese pedig Ember Péter lett. A videóból az is kiderül, hogy a fiúk mit szóltak az elismeréshez, és hogy milyen érzés volt zsűriszerepbe bújnia a műsorvezetőknek és a stylistnak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS