FEM3 CAFÉ
Veszélyes lehet az egyes ételeken található nemespenész?

Dr. Madarasi Anna allergológus, pulmonológus kifejtette, számos ételen található nemespenész nem egészségtelen, azonban bizonyos esetekben ezek is problémákat okozhatnak. Anna továbbá arról is mesélt, hogy mit tanácsos tenni, ha valaki az otthon fellelhető élelmiszereken vél penészt felfedezni…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: allergia   egészség   fem3café   fem3café_szakértő   lakás   penész   tv2 live

2017. november 15. 11:01Kapcsolódó anyagok
A beltéri penész akár a klasszikus allergiára hasonlító...
A hideg idő és az egyre több csapadék beköszöntével nő az esélye, hogy a téli időszakban penész alakuljon ki a lakásokban, némelyik ezek közül pedig káros is lehet az egészségre. A FEM3 Café vendége Dr. Madarasi Anna allergológus, pulmonológus volt, aki kifejtette, milyen körülmények eredményezhetik a penész létrejöttét. A beszélgetés során arról is szó esett, hogyan lehet megszűntetni hosszútávon a problémát...
tovább
Párásítás krupp ellen: Nem tesz jót a fűtőtesten elhelyezett...
Dr. Tausz István gyermekorvos ˝rendelt˝ egész délelőtt a FEM3 Caféban, aki a műsor elején részletesen elmondta a krupp betegség jellegzetes tüneteit. A szakértő kifejtette, hogy a téli hónapokban érdemes hideg párásító készüléket beszerezni a gyerekszobába. A gyermekorvos ezen kívül beszélt még a krupp-kúp olcsóbb lehetőségeiről is.
tovább
A köhögésen kívül ezek a krupp-roham jellegzetes tünetei
A krupp, avagy a légutak fertőző megbetegedése, ami leginkább a kisgyerekeket érinti, és rosszabb esetben akár fulladással járhat. A témában Dr. Tausz István gyermekorvos volt a FEM3 Café vendége, aki bővebben beszélt a betegség jellegzetes tüneteiről, és elárulta, hogy védekezni lehet ellene, de megelőzni nem.
tovább
Téves diagnózisok születhetnek, ha valaki az internetről tájékozódik
Dr. Kelemen Anna neurológus kifejtette, a szédülésnek több oka is lehet, mint kiderült, akár a korábbi alkoholizálás is egy indok lehet a panaszok megjelenésére. Elárulta, a nőknél gyakoribbnak számít a betegség, és arról is mesélt a beszélgetés során, hogy milyen valótlan megállapítások születhetnek, ha valaki az interneten található, hamis információkat veszi alapul.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS