FEM3 CAFÉ
Párásítás krupp ellen: Nem tesz jót a fűtőtesten elhelyezett vízzel teli tál

Dr. Tausz István gyermekorvos ˝rendelt˝ egész délelőtt a FEM3 Caféban, aki a műsor elején részletesen elmondta a krupp betegség jellegzetes tüneteit. A szakértő kifejtette, hogy a téli hónapokban érdemes hideg párásító készüléket beszerezni a gyerekszobába. A gyermekorvos ezen kívül beszélt még a krupp-kúp olcsóbb lehetőségeiről is.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   fem3café   fem3café_szakértő   gyermek   gyermekorvos   krupp   szakértő   tv2 live

2017. november 14. 11:22Kapcsolódó anyagok
A köhögésen kívül ezek a krupp-roham jellegzetes tünetei
A krupp, avagy a légutak fertőző megbetegedése, ami leginkább a kisgyerekeket érinti, és rosszabb esetben akár fulladással járhat. A témában Dr. Tausz István gyermekorvos volt a FEM3 Café vendége, aki bővebben beszélt a betegség jellegzetes tüneteiről, és elárulta, hogy védekezni lehet ellene, de megelőzni nem.
tovább
Téves diagnózisok születhetnek, ha valaki az internetről tájékozódik
Dr. Kelemen Anna neurológus kifejtette, a szédülésnek több oka is lehet, mint kiderült, akár a korábbi alkoholizálás is egy indok lehet a panaszok megjelenésére. Elárulta, a nőknél gyakoribbnak számít a betegség, és arról is mesélt a beszélgetés során, hogy milyen valótlan megállapítások születhetnek, ha valaki az interneten található, hamis információkat veszi alapul.
tovább
Nem ajánlott napi fél liternél több tejet fogyasztani gyermekkorban
Aki tejre érzékeny nemcsak bélrendszeri, hanem légúti vagy bőrgyógyászati tüneteket is tapasztalhat. Dr. Tausz István gyermekorvos elmondta, gyermekkorban semmiképp sem megfelelő, ha fél liternél több tejet visz be a kicsi a szervezetébe, mert az érzékenységen kívül ez elhízást is okozhat. Továbbá a doktor úr a keresztallergia tudnivalóiról is beszélt...
tovább
Nátha szezon: naponta többször javasolt az orrszívó porszívó...
A falevelek lehullásával, nemcsak az ősz, hanem a nátha szezon is elkezdődött. A témában Dr. Tausz István gyermekorvos elmondta, a szeptember 2. és 3. hete az, amikor robbanásszerűen megnő az orvosi rendelők beteg látogatottsága. Mivel a vírusok változtatják szerkezetüket, ezért érdemes a gyermeknek minden évben beadatni a védőoltást. Továbbá a nátha szövődményeiről és az orrszívó porszívó használatáról volt szó.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS