FEM3 CAFÉ
A köhögésen kívül ezek a krupp-roham jellegzetes tünetei

A krupp, avagy a légutak fertőző megbetegedése, ami leginkább a kisgyerekeket érinti, és rosszabb esetben akár fulladással járhat. A témában Dr. Tausz István gyermekorvos volt a FEM3 Café vendége, aki bővebben beszélt a betegség jellegzetes tüneteiről, és elárulta, hogy védekezni lehet ellene, de megelőzni nem.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   fem3café   fem3café_szakértő   krupp   légút   szakértő   tv2 live

2017. november 14. 10:05Kapcsolódó anyagok
Komoly betegség is állhat a rendszeres szédülés hátterében?
A lakosság nagy része panaszkodik szédülésre. Dr. Kelemen Anna volt a FEM3 Café vendége, aki kifejtette, hogy mi is állhat emögött valójában. Elmondta, a legfontosabb az, hogy a beteg pontosan le tudja írni, hogy mit érez, hiszen ez jelentős mértékben előmozdíthatja a probléma mielőbbi kezelését. A neurológus mesélt a betegség megjelenési formáiról, és az is kiderült, milyen tünetekkel érdemes orvoshoz fordulni.
tovább
Vigyázat! A herpeszvírus nemcsak az ajkat, hanem a szemet is...
Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász válaszolt a nézői telefonhívásokra a herpeszvírussal kapcsolatban. A szakértő elmondta, hogy a fertőzés akár a szemet is megtámadhatja, ha nem elég elővigyázatos az ajakherpesszel küzdő beteg. Hogy milyen kérdésekre válaszolt még a doktornő, az a videóból kiderül.
tovább
Káros lehet a lisztmentes diéta annak, aki nem lisztérzékeny
Nem mindegy, hogy valaki allergiás vagy érzékeny egy bizonyos ételre, de hogyan lehet különbséget tenni? Többek között erről is beszélt Dr. Tausz István gyermekorvos, aki elmondta, milyen tünetekre érdemes figyelni. Továbbá felhívta a figyelmet arra, hogy gyermekkorban különösen veszélyes lehet a lisztmentes diéta abban az esetben, ha a gyerkőc nem is érzékeny rá.
tovább
Légúti fertőzések: Mikor maradjon inkább otthon a gyermek?
 A FEM 3 Caféban Dr. Bérczes Rita gyermekorvos válaszolt a légúti fertőzésekkel kapcsolatos kérdésekre.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS