FEM3 CAFÉ
Készíts varázslatos madáretetőt tejesdobozból vagy konzervből!

A FEM3 Caféban Chémeri Kinga kreatív blogger készített különleges madáretetőket. Less el néhány ötletet Te is!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_sk   kreatív   madár   madáretető   tv2 live

2017. november 13. 10:50Kapcsolódó anyagok
Különleges módszerrel készülnek a kedves üzeneteket tartalmazó...
Ötletes formáját találta ki az örömszerzésnek Hajdúné Bethlen Andrea és Kerezsiné Ambrus Viktória, akik egy különleges technika segítségével készítenek motiváló fatáblácskákat. A kedves üzeneteket tartalamazó alkotások ajándékként is tökéletesek lehetnek, a kreatív minták elkészítésében és díszítésében pedig a gyerekek is könnyen részt vehetnek.
tovább
Czippán Anett elolvadt a babaváró ˝pelenkatortától˝
A FEM3 Café várandós műsorvezetője, Czippán Anett egy tündéri babaváró ˝tortát˝ kapott, amire hamarosan megszületendő kisfia neve is felkerült. Bató Dóra kreatív blogger pelenkából készített lovacskát és babát, sőt, még Berki Krisztián is kivette a részét az ajándékozásból.
tovább
Várkonyi Andiék belekóstoltak a papírhajtogatás művészetébe
Az origami világnapja alkalmából Kerti Zsolt érkezett a FEM3 Caféba, aki a 3D-s origami egyik legnagyobb hazai képviselője. Zsolt elhozta magával néhány korábbi alkotását a stúdióba, sőt a műsorvezetők ki is próbálhatták, milyen módszerrel készülnek a térhatású papírszobrok...
tovább
Így készíthetsz csodás pompomokat szalvétából
Molnár Gina kreatív blogger volt a FEM3 Café vendége, aki egy pazar dekorációs elemet mutatott be. A pompomokhoz mindössze hat darab szalvétára van szükség, a végeredmény pedig magáért beszél. A beszélgetés során arról is szó esett, hogy milyen színeket érdemes választani elkészítésükhöz, illetve, hogy mennyire számítanak manapság népszerűnek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS