FEM3 CAFÉ
Komoly betegség is állhat a rendszeres szédülés hátterében?

A lakosság nagy része panaszkodik szédülésre. Dr. Kelemen Anna volt a FEM3 Café vendége, aki kifejtette, hogy mi is állhat emögött valójában. Elmondta, a legfontosabb az, hogy a beteg pontosan le tudja írni, hogy mit érez, hiszen ez jelentős mértékben előmozdíthatja a probléma mielőbbi kezelését. A neurológus mesélt a betegség megjelenési formáiról, és az is kiderült, milyen tünetekkel érdemes orvoshoz fordulni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   egészség   fem3café   fem3café_szakértő   szédülés   tv2 live

2017. november 10. 10:00Kapcsolódó anyagok
Vigyázat! A herpeszvírus nemcsak az ajkat, hanem a szemet is...
Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász válaszolt a nézői telefonhívásokra a herpeszvírussal kapcsolatban. A szakértő elmondta, hogy a fertőzés akár a szemet is megtámadhatja, ha nem elég elővigyázatos az ajakherpesszel küzdő beteg. Hogy milyen kérdésekre válaszolt még a doktornő, az a videóból kiderül.
tovább
Stresszhelyzet és ételek is előidézhetik az ajakherpeszt
Az ajakherpesz az egyik legelterjedtebb fertőzés világszerte. A FEM3 Caféban Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász beszélt bővebben a vírusról, a tüneteiről és a kezeléséről is.
tovább
Nem minden esetben pozitívum a mindenmentes táplálkozás
Egyre inkább divatos a mindenmentes étkezés, de hogy valójában szükség van-e erre az egészséges állapot megőrzése érdekében, arról Abonyi Orsolya dietetikus fejtette ki véleményét a FEM3 Caféban. Elmondása szerint kizárólag akkor érdemes ilyen termékeket fogyasztani, ha intolarencia jelentkezik valakinél, az egészséges emberek állapotát nem feltétlenül segítik elő a speciális készítmények. Orsi azt is elárulta, hogy milyen tüneteket produkálhatnak az egyes betegségek, továbbá, hogy mire számíthatnak azok, akik rászánják magukat egy kivizsgálásra.
tovább
Ezt érdemes tenni, ha a gyerek csak az egyik szülőt veszi figyelembe
Előfordul, hogy a gyerekek egy bizonyos életszakaszban az egyik szülőre jobban hallgatnak, mint a másikra. A témában Vida Ágnes gyermekpszichológus beszélt a FEM3 Caféban, aki elmondta, hogy milyen lehetőségek vannak az ilyen helyzetek helyes kezelésére.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS