FEM3 CAFÉ
Váczi Gergő varázslatos helyen nyaralt a családjával

Váczi Gergő két kislányával és feleségével utazott Máltára az őszi szünetben. A műsorvezető a FEM3 Caféban mesélt a családi kiruccanásról, és elárulta, hogy gyermekei először ültek repülőn.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   fem3café   fem3café_utazás   nyaralás   tv2 live   utazás   váczi gergő

2017. november 8. 11:53Kapcsolódó anyagok
Heidi Klum bóknak vette Váczi Gergő kérdését
Váczi Gergő azon szerencsések közé tartozik, akik Heidi Klummal készíthettek interjút és láthatta is őt testközelből. A műsorvezető elmondta, szigorú szabályokat kellett betartania a beszélgetés során, mindössze két kérdést tehetett fel a modellnek. A videóból az is kiderül, miért került összetűzésbe Gergő Heidi sajtósával.
tovább
Múltidéző: Váczi Gergő így csillapította anyukája dühét, ha...
Tanévkezdés alkalmából Váczi Gergő a FEM3 Caféban idézte fel gyermekkori csínytevéseit. Előfordult, hogy a műsorvezető intőt kapott, de olyan is, amikor elképesztő okokból kórházba került. Gergő elárulta, hogy ilyenkor hogyan csillapította anyukája dühét, és arról is mesélt, hogy két lánya közül melyikük hajlamosabb a csínytevésre.
tovább
Váczi Gergő egy szupermodell miatt repül New Yorkba
A világutazó Váczi Gergő következő állomása ezúttal New York lesz, ahová azért utazik, hogy interjút készíthessen egy világsztárral. A műsorvezető meglepő érdekességeket árult el már most arról, hogy hogyan zajlik egy ilyen találkozás, és az is kiderült, hogy Gergő és családja hova utazik idén nyáron nyaralni.
tovább
Váczi Gergőt római nyaralással lepte meg felesége
Váczi Gergő nemrég negyvenedik születésnapját ünnepelte. A műsorvezetőt felesége egy római kiruccanással lepte meg! Gergő egy pillanatig sem gyanakodott párjára, először nem is értette, mi történik. Elárulta, Kriszta azt hitte, ő még sosem járt Rómában, pedig már forgatott ott, de várost nézni nem volt ideje. Eseménydús nyár elé néz a család, hiszen ő is meglepetéssel készül felesége augusztusi szülinapjára...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS