FEM3 CAFÉ
Kolovratnik Krisztián emiatt a filmszerep miatt tért vissza a színészethez

Hamarosan a filmvásznakon is látható lesz a Budapest Noir című film, a FEM3 Café vendégei Gárdos Éva rendező, valamint az alkotás férfi főszereplője, Kolovratnik Krisztián voltak. A színész már visszavonuló félben volt, amikor a forgatókönyvvel találkozott, ami azonnal elnyerte a tetszését. Éva nagyon örül, hogy egymásra találtak Krisztiánnal, a beszélgetés során pedig azt is elárulta, hogy külföldi terveik is vannak-e a filmmel kapcsolatban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   film   magyar film   mozi   színész   színésznő   tv2 live

2017. október 31. 10:00Kapcsolódó anyagok
Oszter Alexandra: ˝Dehogy tagadtam meg az édesapámat!˝
A színésznő elmondta, ő mindig is kiállt édesapja mellett, bár sokat változott a kapcsolata a szüleivel az idők során. Kifejtette, számára az anyagi értékek kevésbé fontosak, és a negatívumok helyett arra próbál koncentrálni, hogy mi az, ami megvan neki az életében. Alexandra azt is elárulta, hogy mennyiben változtatta meg a személyiségét az anyaság, továbbá jövőbeli terveiről is mesélt a FEM3 Caféban.
tovább
Gergely Róbert ilyen módszerrel tanította meg a fiának...
A családi kasszának a kezelésével kapcsolatban a FEM3 Café vendégei Kaszás Géza és Gergely Róbert voltak. Kaszás Géza elárulta, hogy ő hajlamos a túlköltekezésre, ezért náluk ezt a terhet a felesége vállalta magára, aki nagyon precíz az ügyben. Gergely Robiéknál más a helyzet, az ő családjukban a színművész kezeli a pénzüket. A beszélgetés során természetesen szóba került a zsebpénz-kérdés és az is, hogy ők gyerekként hogyan gyűjtögettek.
tovább
Ábel Anitának ezért jelent kihívást a bohókás karakter megformálása
A színésznő takarítónőként nyűgözi le a közönséget a Kellemes húsvéti ünnepeket! című színdarabban, ahol egy csalfa férjet buktat le. Ábel Anita és Kapitány Iván rendező volt a FEM3 Café vendége. Kiderült, a modernizált darab jelentősen eltér a filmtől, inkább női szemszögből próbálja bemutatni a történetet. A beszélgetés során Anita elárulta, mi tetszik neki a humoros szerepben, továbbá arról is szót ejtett, hogy ez miért egy nehéz feladat a számára.
tovább
Oszvald Marika Peller Károlyról: ˝Ő az apám!˝
Október 24-én a Magyar Operett világnapja alkalmából a FEM3 Café vendégei Oszvald Marika, Dancs Annamari és Peller Károly volt. A színészek az Operett világ szépsége mellett meséltek Annamari kisfiáról és a színfalak mögött előforduló szerelmekről is. Ezenkívül kiderült Oszvald Marika és Peller Károly között milyen közeli kapcsolat van ˝valójában˝...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS