FEM3 CAFÉ
Berkes Olivér a szakításról: ˝ Nagyon boldogok voltunk, de úgy hozta a sors, hogy külön utakon folytatjuk˝

A Sztárban Sztár énekese a FEM3 Caféban elárulta, hogy nagyon hálás azért, hogy ő még a műsorban maradhatott, de mindig fáj neki a búcsúzás a kiesőtől. Olivér a nemrég véget ért 8 hónapos kapcsolatáról is mesélt, elárulta, hogy csodás időszakot köszönhet a lánynak, és hogy eddig vele volt a legtovább együtt. Az énekes azt is elmondta, hogy muszáj különválasztania a magánéletét a munkájától, hiszen a Sztárban Sztár folyamatos felkészülést igényel.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berkes olivér   ekanem bálint emota   fem3café   kapcsolat   párkapcsolat   produkció   szakítás   szerelem   sztárban sztár   tv2 live

2017. október 30. 9:52Kapcsolódó anyagok
Berkes Olivér a női mozdulatok gyakorlásáról: ˝Elvörösödtem...
A Sztárban Sztár énekese volt a FEM3 Café vendége, aki elárulta, hogy a főpróbán volt egy rossz mozdulata, meghúzta a lábát, de most nem mer elmenni miatta az orvoshoz. Olivér egyébként rettentően hálás azért, hogy továbbjutott a műsorban, és örül annak, hogy egy újabb példaképét, Pharrell Williams-t formálhatja meg a következő élő show-ban.
tovább
Nagy Réka teljesen zavarba jött Ekanem Bálint ˝randizós trükkjétől˝
A Sztárban Sztár énekese már 4 éve szingli, elmondása szerint azért, mert mindig is az igazi szerelmet kereste. Bálint elmesélte, hogy nem szereti, ha nagyon nyomul egy lány vagy túl sok sminket használ az első találkozás előtt, és volt már példa arra is, hogy félbeszakított egy randit. Kiderült, hogy az énekes szeret kezdeményezni, és van néhány trükkje, amik közül egyet be is mutatott Nagy Rékának.
tovább
Kollányi Zsuzsi a Sztárban Sztárról: Legálisan lehetettem...
A 6. élő show-ban Kollányi Zsuzsinak kellett búcsút inteni a Sztárban Sztárnak. Az énekesnő a FEM3 Caféban elárulta, hogy az érinti igazán rosszul, hogy a következő hetekben már nem dolgozhat a műsorban, és hogy imád beöltözni, átváltozni, és volt olyan alkalom, amikor még ő sem ismert saját magára. Zsuzsi arról is mesélt, hogy mennyire kedvelte az egész csapatot, és hogy melyik volt a kedvenc produkciója.
tovább
Berkes Olivér azt a kabalasapkáját hordja, amit Carameltől kapott...
A Sztárban Sztár énekese már nagyon várja a következő adást, hiszen Molnár Ferenc Caramel bőrébe bújik. Olivér hamarosan megszabadul a gipszétől, bár azt még nem tudja, hogy utána hogyan fog mozogni a lába. Az énekes eddig sem akart kimaradni a koreográfiákból, és fájdalmasan érintette, hogy mankóval kellett közlekednie. Olivér a FEM3 Caféban mesélt az előző heti produkciójáról és arról is, hogy szívesen kipróbálná magát a rock műfajában.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS