FEM3 CAFÉ
Nézd meg, milyen gyönyörű lett Csepregi Éva új otthona!

Az énekesnő beköltözött új otthonába, melyet a FEM3 Café nézőinek is megmutatott. Évának egy lakberendező barátnője segített a feng shui szabályit figyelembe véve berendezni az új lakást, a végeredmény pedig egy modern, letisztult stílusú otthon lett. Az énekesnő elmondta, leginkább kutyáját viselte meg a változás, beszélt arról, jelentheti-e számára egy új élet kezdetét a költözés, sőt mesélt közelgő születésnapjáról is, melynek alkalmából a műsorvezetők is felköszöntötték őt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csepregi éva   énekesnő   fem3café   feng shui   költözés   lakás   otthon   tv2 live

2017. október 19. 11:33Kapcsolódó anyagok
Csepregi Éva Dél-Olaszországba vágyik vissza
Csepregi Éva a Neoton Famíliával mondhatni bejárta az egész világot. A mai napig rengeteget utaznak a fellépések miatt. Az énekesnő kedvenc helye Olaszország, elárulta, életében először ott volt külföldön autóval. Elsősorban az ország kultúrája fogta meg, mindemellett az olasz ételek nagy rajongója is.
tovább
Csepregi Éva reagált a pletykákra: ˝Már elmúlt az alvászavarom˝
Rémülten hívták barátai Csepregi Évát, akiről nemrég megjelent egy cikk, mely szerint betegsége miatt életveszélyben van. Az énekesnő a FEM3 Caféban reagált az írásra: elmondta, az alvászavara már régen elmúlt, a történetet pedig úgy vette újra elő az újságíró, hogy őt meg sem kérdezte róla…
tovább
Csepregi Éva gyerekkora óta hisz az őrangyalokban
A FEM3 Café vendége Csepregi Éva és Timár Veronika volt, akik szerint mindenkire vigyáznak az angyalok, csak meg kell találni a módját, hogy hogyan tudunk velük kommunikálni. Az énekesnő gyerekkora óta hisz abban, hogy vigyáznak rá az őrangyalok. A sorselemző elárulta a műsorvezetőknek és Évának, hogy mit üzennek nekik az angyalok.
tovább
Csepregi Éva számára vidéken élni egyenlő a nyugalommal
Csepregi Éva bár kisebbre cserélné jelenlegi házát, most mégsem adja azt el. Számára fontos, hogy valahová el tudjon vonulni pihenni a hektikus hétköznapok után. A FEM3 Caféban arról mesélt, mit tervez a 2017-es évre karrierje tekintetében.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS