FEM3 CAFÉ
Nem semmi: A Jóban Rosszban színésze lefutotta a maratont

A Jóban Rosszban színésze, Nagy Balázs a FEM3 Caféban idézte fel az elképesztő maratoni teljesítményét. Elmondta, mi motiválta őt a felkészülésben, továbbá gyermekeiről is mesélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   futás   jóban rosszban   maraton   nagy balázs   színész   tv2 live

2017. október 19. 11:55Kapcsolódó anyagok
Madár Vera minden évben elutazik az anyukájával, mióta meghalt...
A Jóban Rosszban színésznője és férje hosszú ideje visszajárnak Horvátországba, a Rab szigetre nyaralni, Vera főleg azoknak ajánlja a helyet, akik nyugalomra és romantikára vágynak. Kiderült, hogy azért utaznak autóval, mert a színésznő fél a repüléstől, és Vera arról is mesélt a FEM3 Caféban, hogy nemrég Visegrádon töltött három napot az anyukájával.
tovább
Kíváncsiságból fogyott 30 kilót másfél hónap alatt a Jóban...
Takács Zalán 30 kilót adott le mindössze másfél hónap alatt! A Jóban Rosszban színésze a FEM3 Caféban mesélt fogyásáról és arról, hogy leginkább kíváncsisága miatt kezdett bele a diétába. Érdekelte, hogy képes-e rá, és hogy a külvilág mit szól majd a változáshoz. Zalán egyébként a sorozat mellett a színházat sem hanyagolja el, viccesen meg is jegyezte, ha egy szerep megkívánja, hetek alatt visszahízik! Nézd meg a videót és kiderül, hogy a színész milyen diétával fogyott le, sőt az is, hogy mennyit szeretné még leadni!
tovább
Gazdag Tibor gyerekként úgy érezte, hogy csalódást okozott a szüleinek
A Jóban Rosszban színésze pontosan tudja, milyen a középső gyerekek sorsa. Gazdag Tibor a FEM3 Caféban idézte fel gyermekkorát. Elárulta, hogy szülei kislánynak várták, és úgy érezte, hogy csalódást okozott nekik. A színész a gyermeknevelésről is mesélt, és megjegyezte, hogy habár csemetéit nagyon félti – próbálja őket tudatosan időnként elengedni. 
tovább
Aranyos! Kondákor Zsófiának gyermekei segítenek a házimunkában
A Jóban Rosszban színésznője, Kondákor Zsófia a FEM3 Caféban mesélt arról, hogy hogyan is működik a gyermekek és a házmunka kapcsolata a családjukban. A két gyermekes anyuka véleménye szerint nem fontos, hogy a kicsik házimunkák végezzenek, azonban sokszor besegítenek neki.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS