FEM3 CAFÉ
Fésűs Nelly Berki Krisztiánnak a férfiakról: ˝Annyira egyszerűek vagytok, mint a faék˝

Fésűs Nelly a férfiak és nők kapcsolatáról beszélgetett a műsorvezetőkkel. A hamarosan az Ázsia Expresszben is látható gyönyörű színésznő a téma kapcsán elárulta véleményét a férfiakról, mesélt néhány női praktikát, és elmondta azt is, miben különbözik véleménye párjával a gyermeknevelésben…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ázsia expressz   fem3café   fésűs nelly   gyerek   párkapcsolat   színésznő   tv2 live

2017. október 18. 10:33Kapcsolódó anyagok
Nem gondolnád, mivel segítette ki Kulcsár Edina Berkit Ázsiában!
Berki Krisztián a FEM3 Caféban elárulta, hogy mit adott neki Kulcsár Edina Ázsiában...
tovább
Ambrus Attila: ˝Leginkább saját magamtól félek…˝
Ambrus Attila volt a FEM3 Café vendége, aki a műsorban elárulta, a bűnözést követően rendkívül nehéz volt beállnia a sorba és a normális emberek életét élni, tartott attól, hogy újra illegális útra tér. Elmondása szerint régen öntörvényű ember volt, az élete legfontosabb tette pedig önmaga elfogadása volt. A ma már fazekasként dolgozó Ambrus elárulta, mi az, amit az Ázsia Expressz forgatásán megtanult, de a gyermekvállalás is szóba került.
tovább
Ebben változtatta meg Fésűs Nelly és Vajtó Lajos kapcsolatát az...
Elza Zorka jól viselte anyukája távollétét, viszont Nelly úgy érzi, párja másként viselkedik vele, amióta hazatért: Lajos azt mondta erre, neki hiányzott a legjobban a színésznő. A nyári tervekről is meséltek Nelly-ék, kiderült, meglepetés nyaralást szerveztek Csengének, aki erről élő adásban értesült. A nagylány azt is elárulta, anyukája eltitkolta a hazaérkezését, meglepte vele a családot.
tovább
Cseke Katinka az Ázsia Expressz miatt fogyott ismét
Cseke Katinka a FEM3 Caféban elárulta, hogy sosem volt bújós típus, ezt férfias tulajdonságnak érzi, csupán lánya ölelését igényli. Rácmolnár Lili pszichológus szerint az embernek társas lényként szüksége van az érintésre, lehetőleg minél többre. Azt, hogy valaki kevesebb érintést igényel a végletességre vezeti vissza. Katinka meg is erősítette, hogy rengeteget ölelgették gyerekkorában. Berki kérdésére pedig elárulta, hogy újbóli fogyása az Ázsia Expressznek köszönhető.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS