FEM3 CAFÉ
Vigyázat, gyerekkel vagyok: Pallavicini Zita kislánya a ˝jóképű Szécsi-gyerek˝ miatt gondolta meg magát

Kutyájával, Fififel érkezett Pallavicini Zita a FEM3 Caféba, ahol a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban szerzett élményeiről mesélt a műsorvezetőknek. A beszélgetés során kiderült, kapott-e váratlan kérdéseket, és az is, kislánya, Lavínia kivel szimpatizált leginkább a műsorban. Az arisztokrata felmenőkkel rendelkező írónő mesélt őrgrófnői titulusáról, és elmondta azt is, miért tartja fontosnak, hogy gyermekeit külföldön taníttassa…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: arisztokrata   család   fem3café   geoblocked   grófnő   gyerekek   pallavicini zita   tv2 live   vigyázat, gyerekkel vagyok!

2017. október 18. 10:08Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS